ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 23 Ocak 2012 #13.651 benim ütüm braun memnunum sahil. anneminki tefal o da memnun.
aşkkelebeği Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.652 kızlar ben geldım ama hemen gıde cegım sızlerı sevıyorum umarım herkes ıyıdır bna olan bıtenı bıldırın lutfen🙂işlerm cok yogun onumde dosyalar yıgılı oynatmama az kaldı doktorum nerdeeeeeee🙂)))))sabah 7 de geldım işe ynede yetsmedı kendınıze ı bakın
kızlar ben geldım ama hemen gıde cegım sızlerı sevıyorum umarım herkes ıyıdır bna olan bıtenı bıldırın lutfen🙂işlerm cok yogun onumde dosyalar yıgılı oynatmama az kaldı doktorum nerdeeeeeee🙂)))))sabah 7 de geldım işe ynede yetsmedı kendınıze ı bakın
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.654 sahile uzan' Alıntı: o ütü eşimn amcasında var akşam elektirikler gidince oraya götürüp yapmıştım geçen hafta tefalin seninkinden kafa çok güzel ütülüyor valla sıcaktan ter olmuştum buharı çok kuvvetli biliyorum 179 du sanırım fiyatı Genişletmek için tıkla ... ben 250ye almıştım ama evet düşmüş canım bu aralar pişma olmazsın valla 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: kuzu benimde buna benziyor mor rengi Genişletmek için tıkla ... seninki daha üstü benimkinin heralde kız baktım ben şimdi su kapasitesi ve buhar gücü daha yüksek senikinin 🙂 te bu demi seninkide Ultimate Autoclean 400 - Buharlı Ütüler - Tefal Türkiye -
sahile uzan' Alıntı: o ütü eşimn amcasında var akşam elektirikler gidince oraya götürüp yapmıştım geçen hafta tefalin seninkinden kafa çok güzel ütülüyor valla sıcaktan ter olmuştum buharı çok kuvvetli biliyorum 179 du sanırım fiyatı Genişletmek için tıkla ... ben 250ye almıştım ama evet düşmüş canım bu aralar pişma olmazsın valla 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: kuzu benimde buna benziyor mor rengi Genişletmek için tıkla ... seninki daha üstü benimkinin heralde kız baktım ben şimdi su kapasitesi ve buhar gücü daha yüksek senikinin 🙂 te bu demi seninkide Ultimate Autoclean 400 - Buharlı Ütüler - Tefal Türkiye -
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.655 şu aşağıda oyun moyun çıkıyor garip sizede çıkıyormu dün kereviz yaptım ama ilk yediğimden mi ne tadı değişik geldi garipsedim
şu aşağıda oyun moyun çıkıyor garip sizede çıkıyormu dün kereviz yaptım ama ilk yediğimden mi ne tadı değişik geldi garipsedim
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.656 sahile uzan' Alıntı: şu aşağıda oyun moyun çıkıyor garip sizede çıkıyormu dün kereviz yaptım ama ilk yediğimden mi ne tadı değişik geldi garipsedim Genişletmek için tıkla ... evet çıkıyor ve ben çok sinir oldum ona
sahile uzan' Alıntı: şu aşağıda oyun moyun çıkıyor garip sizede çıkıyormu dün kereviz yaptım ama ilk yediğimden mi ne tadı değişik geldi garipsedim Genişletmek için tıkla ... evet çıkıyor ve ben çok sinir oldum ona
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.657 bulgur pilavı yaptım kereviz vardı az kaldı onlar bu akşam yeriz bol salata ile sizde ne var ne yok yemekler
bulgur pilavı yaptım kereviz vardı az kaldı onlar bu akşam yeriz bol salata ile sizde ne var ne yok yemekler
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.659 sahile uzan' Alıntı: bulgur pilavı yaptım kereviz vardı az kaldı onlar bu akşam yeriz bol salata ile sizde ne var ne yok yemekler Genişletmek için tıkla ... ıspanak yemeği yanına şehriye çorbası ve salata 🙂
sahile uzan' Alıntı: bulgur pilavı yaptım kereviz vardı az kaldı onlar bu akşam yeriz bol salata ile sizde ne var ne yok yemekler Genişletmek için tıkla ... ıspanak yemeği yanına şehriye çorbası ve salata 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.660 huzur gelsede sorsam doktora gidecekti alttan mı muayene yapıyorlar acaba ya 🙁 bende bir gitmek isityorum ama vazgeçiyorum
huzur gelsede sorsam doktora gidecekti alttan mı muayene yapıyorlar acaba ya 🙁 bende bir gitmek isityorum ama vazgeçiyorum