baldem varya bende foto hastalığı başladı tatil resimlerimize baktım 200 adet çıkartıcam onları pc bakınca zevk vermiyor bana 🙂 zaman çok hızlı geçiyor herşey hatıra kalıyor sende ilerleyen zamanlarda ay şuraya gitmiştik ya hatırladın mı dersin eşine
ben alışık olmadığımdan öyle lüx yerlerde sıkılıyorum bunalıyorum nedense hemen gitmek istiyor canım bizde eşimin iş yerleri götürüyor onlar çok relax ama ben sıkılıyorum birde kafa dengi yok bayanlar desen o ne giymiş aa markasına bak felan salakça muhabetler
eski müdürüm ve eşi çok gençler henüz o yüzden muhabbetleri çok eğlenceli mesela bizim gittiğimiz yer öyle kristal şamdanlı süslü püslü değildi ama ister istemez biraz geriliyorsun
kırmızı elbiseyle siyah muz çorap ve siyah ceket giydim tam ortamına göre olmuştu
eşim bayıldı bana
peri bir sonraki gelişinde evden bir saat erken çık gel kahve içelim ben seni bindiririm sonra 🙂 akrabaya emanet bırakacam dersin ne var ya arkadaş ha akraba 🙂
hatta nişanlından gelsin bizde senle liseden arkadaşız ticaretten ok.
kız ben ticaret değilim düz liseden muhasebe
gelirim kızz niye gelmiyimmm
eski müdürüm ve eşi çok gençler henüz o yüzden muhabbetleri çok eğlenceli mesela bizim gittiğimiz yer öyle kristal şamdanlı süslü püslü değildi ama ister istemez biraz geriliyorsun
kırmızı elbiseyle siyah muz çorap ve siyah ceket giydim tam ortamına göre olmuştu
eşim bayıldı bana
ben şimdiye kadar bir kere bile ceket giymedim. Hiç alışık değilim bir kaç kere denedim alsammı acaba diye işimde de giysem iyi olur ama kendimi hiç ama hiç rahat hissetmiyorum ceketle 🙂 Denememle çıkarmam bir oluyor 🙂
Kırmızıya da bayılıyorum koyu saçlıyken kırmızı giyerdim ama şimdi cesaret edemiyorum 🙂
Annanen nerden geliyor sahilim?
Kızlar ben bir rüya gördüm size de anlatıyım;arabadayım kucagımda da erkek bebek var ama o bebek benimmiş;bebek arabada bir uyuyuo,bir uyanıyor uyandıgı zaman da mızmızlanıyor babamın yanına gidiyoruz babam ona ouyuncak araba filan almış ayy tuhaf bir rüyaydı adı da Doguydu 🙂
ben şimdiye kadar bir kere bile ceket giymedim. Hiç alışık değilim bir kaç kere denedim alsammı acaba diye işimde de giysem iyi olur ama kendimi hiç ama hiç rahat hissetmiyorum ceketle 🙂 Denememle çıkarmam bir oluyor 🙂
ben kot pantolonla da çok giyiyorum canım ceket kimisini renkli astarlı alıyorum kollarını kıvırınca daha spor bir hava katıyor
genelde cuma günleri gelirken öyle giyiniyorum cünkü kot üzerine hırka veya kazak gitmek yasak ya bluz giyceksin veya ceket
ben kot pantolonla da çok giyiyorum canım ceket kimisini renkli astarlı alıyorum kollarını kıvırınca daha spor bir hava katıyor
genelde cuma günleri gelirken öyle giyiniyorum cünkü kot üzerine hırka veya kazak gitmek yasak ya bluz giyceksin veya ceket