B baldem Forum Okuru 24 Ocak 2012 #13.861 naparsınız kızlar, işlerimi toparladım Allahım herkes bişi soruyor gideceğimi anca anladılar sanırım😀 tesadüf sosyete mantısı yerine zeytinyağlı bişi yapsan kuzum?
naparsınız kızlar, işlerimi toparladım Allahım herkes bişi soruyor gideceğimi anca anladılar sanırım😀 tesadüf sosyete mantısı yerine zeytinyağlı bişi yapsan kuzum?
nickimi kim yedi Hamiş Melek 24 Ocak 2012 #13.862 ŞIPIDIK' Alıntı: Allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ...
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ocak 2012 #13.863 Banada cumartesi arkadaş gelebilir çocuklu inş. Yaramaz değildir
B baldem Forum Okuru 24 Ocak 2012 #13.864 sahil keşke sende gelseydin eşinle bende kalırdın benim koca da bu hafta sonu eğitim verecek
sahile uzan Daimi Üye Üye 24 Ocak 2012 #13.866 Valla şimdi ilk toplantı olduğu için oda pek fazla bilmiyor ikinci üçüncülerde inşallah neden olmasın tşk ederim ayrıca nezaketinden dolayı benim sağım solum belli olmaz ani bir geliş yaparsak başka zamanlarda tık tık uğrucam
Valla şimdi ilk toplantı olduğu için oda pek fazla bilmiyor ikinci üçüncülerde inşallah neden olmasın tşk ederim ayrıca nezaketinden dolayı benim sağım solum belli olmaz ani bir geliş yaparsak başka zamanlarda tık tık uğrucam
P peeeh Yeni Üye Üye 24 Ocak 2012 #13.868 şıpıdık' Alıntı: allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ... şıpı ben şimdi geldim dişçiden kanal tedavim bitti şuan bişey yok ağrı falan inş. Iğne geçincede ağrımazz
şıpıdık' Alıntı: allahım sana geliyorum Genişletmek için tıkla ... şıpı ben şimdi geldim dişçiden kanal tedavim bitti şuan bişey yok ağrı falan inş. Iğne geçincede ağrımazz
C cikletimnerde Forum Okuru 24 Ocak 2012 #13.869 şıpım geçmiş olsun canım..Allah şifanı versin..diş ağrısı çok kötüdür bilirim..🙁(
nickimi kim yedi Hamiş Melek 24 Ocak 2012 #13.870 baldem süper biryere gidiyorr işsiz kalsa ya da işten çıkartılsaydı insanda hüzün olur ama şimdi sevinç vardır
baldem süper biryere gidiyorr işsiz kalsa ya da işten çıkartılsaydı insanda hüzün olur ama şimdi sevinç vardır