ben bu sapın bu kadar kıymetli bir program olduğunu bilmiyordum bilsem daha iyi dinlerdim🙂 Biz fabrikayla tüm iletişimizi sap üzerinden yapıyoruz ben o yüzden mecburen öğrendim fabrikadan mal isterkende bu program üzerinden istiyoruz ama benim bildiğim sadece kullandığım kadarı eminim bu sap çok geniştir
anneannemin yanına gideceğim canım salı gününe kadar, dün akşam konuştuk baya kötüymüş🙁
ne kadar güzel olur canım benim, Inşallah gelirsiniz
nerden tanıştığımızı uydururuz bi şekilde 🙂
baldemim çok komikti önce sanırım sen bize geliyodun kalabalık bişeydi sende vardın. ben sana baldem diye hitap ediyodum biri duyacak olunca eda diyodum. güya liseden arkadaştık 🙂
baldemim ilacı bıraktım geçen pazartesi. sonrada regl oldum. bu akşam bitecek bakalım ne yapacağız. biraz gerginim o hususta ama geçer.
cumartesi de kontrole gideceğim doktor kistimi göremedi geçen sefer bu kez kanamam yokken bakacak.
inş gitmiştir kist.
bu arada cumartesi kızçem geliyor. ne kadar kalır belli değil.
eşimin yeğeni 3 kızçe ufaklar onlar gelmiş şubat tatili için onlar gelir cumartesi bize. kalabalık olcak bu aralar. henüz evime de alışamamıştım. ama başa gelen çekilir.
ohh darısı basıma..hafta sonuda uykumu alamadım ondan olsu sanırımm..
sigarasızlık iyi gidiyo..alışıyorum..hiç canım istemiyo..eşimde zaten balkonda içiyo..kokusu bile tıkıyo..
çok şükür ilk zamanlar zorlansamda irademe yenilmedim..