Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

allah sabır versin huzurcum oda senin gibi biridir mutlaka zamanla düzelir inşallah her evde olur böyle şeyler önemli olan üzülmeden kırmadan atlatabilmek

baldem ya kardeş abla gibisi yok 40 tane ablam olsa keşke şuan annemden babamdan önce geliyor sanki o benim annem babam ya ilk o
çok eski ortaokul zamanlarımda regl olcak böyle belirtileri var öyle al harçlık yap yoktu bizde evde kahvaltımız yapar eve gelirdik yine ablamda liseye gidiyordu klasör kullanıyordum böyle lastikli felan olur ya onun üstüne sıkıştırmıştı son kalan pedini lazım olur diye 🙂 hiç o günü unutamıyorum

pine valla bende burada anlatıyorum gerçi öyle önemli bişey olmadı genelde alakasız saçma sapan şeylere takarım sonra geçer o anki psikoloji çok önemli işte atamıyorsun kafandan sanki çok büyük bişeymiş gibi bir kaç gün sonra aman bea diyosun yani bizlerde değişik insanlarız hayatımız psikolojimije bağlı

pine bende senin gibi düşünüyorum canım o yüzden anlatmıyorum
hatta bazen kardeşim eşimin ona ters gelen bir davranışını gördüğünde abla bak kimseye katlanmak zorunda değilsin tamam seviyoruz sayıyoruz abimi ama o seni üzüyorsa bende onu üzerim diyor
bende yok sen yanlış anladın diyorum eşime cephe almasın diye telkin etmeye çalışıyorum

kızlar 1 saat önce falan basıma bişi geldi ve moralim çok bozuldu..
bizim burata engelli alınacaktı alındı ama 2 tane alınıcakmıs..
neyse ben 1 tane sanıyordum..bana bilgi vermediler çünkü..
bi başvuru yaptı engelli..annesiyle beraber geldi..bende alındı dedim..ki gerçekten 2 kişi arandıgını bilmiyordum ve işkura bildirildi biliyordum..
neyse kadın bana bedduları saydı gitti..ben dedi buraya kolaymı geldim..elalemin arabasını aldım benzini doldurdum..çocugumla bu halde gidiyoruz..
ALlah dedi bizi süründürüyolarsada iki katını versin aynı benim evladımın durumuna düşsün (çocuk yürüme engelli) hem bana hem işkura beddua etti çıktı..çok sinirlerim bozuldu..ins.kaynaklarını aradım..engelli alımı varmış..asıl koyanda bu..madem alınıyo bana neden söylemyosunuz yaa..çok kötü oldum..kafamı dağıtamıyorum

kıyamam adaşım sana, senin bir suçun yok keyifinden öyle demedin bilmiyordun cünkü
o yüzden üzerine alınma canım benim
kadın sinirini senden çıkarmış ayıp etmiş