Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.131 cikletimnerde' Alıntı: yine bana bi haller oldu.. işten çıkıp evde olasım var Genişletmek için tıkla ... çok güzel bir düşünce bende katılıyorum sana 🙂
cikletimnerde' Alıntı: yine bana bi haller oldu.. işten çıkıp evde olasım var Genişletmek için tıkla ... çok güzel bir düşünce bende katılıyorum sana 🙂
P peeeh Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.132 Eve gitmedim bişeyde yemedim kahvaltıyla duruyom acıktımmmmmmmmmmmm
C cikletimnerde Forum Okuru 25 Ocak 2012 #14.134 Kafa' Alıntı: çok güzel bir düşünce bende katılıyorum sana 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben tamamen demek istedim sen yanlıs anladın.. sen daha yeni girdin işe du bakalım az çalış
Kafa' Alıntı: çok güzel bir düşünce bende katılıyorum sana 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben tamamen demek istedim sen yanlıs anladın.. sen daha yeni girdin işe du bakalım az çalış
C cikletimnerde Forum Okuru 25 Ocak 2012 #14.135 Kafa' Alıntı: çok güzel bir düşünce bende katılıyorum sana 🙂 Genişletmek için tıkla ... kafam pardon annem bi an birgün yazdı sandımm hahahhahah ayy allahım yaa haha
Kafa' Alıntı: çok güzel bir düşünce bende katılıyorum sana 🙂 Genişletmek için tıkla ... kafam pardon annem bi an birgün yazdı sandımm hahahhahah ayy allahım yaa haha
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.136 cikletimnerde' Alıntı: ben tamamen demek istedim sen yanlıs anladın.. sen daha yeni girdin işe du bakalım az çalış Genişletmek için tıkla ... bende hemen yanlış anlıyorum ya evet yeni sayılır 3 sene oldu ama ben zaten bırakmam işimi ya 🙂
cikletimnerde' Alıntı: ben tamamen demek istedim sen yanlıs anladın.. sen daha yeni girdin işe du bakalım az çalış Genişletmek için tıkla ... bende hemen yanlış anlıyorum ya evet yeni sayılır 3 sene oldu ama ben zaten bırakmam işimi ya 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.137 sahile uzan' Alıntı: Akşama fincan böreği 🙂 ne yemek var Genişletmek için tıkla ... Kafa' Alıntı: tesadüf hadi bizde kilo alma diyetine başlayalım Genişletmek için tıkla ... vallahi olur aslında benim evde açılmış cicibebe bisküvilerim var ama 1 tane bile yemedim haftada 1 kilo garanti 1 ay yapsam yeter ya hadi beni gaza getir🙂
sahile uzan' Alıntı: Akşama fincan böreği 🙂 ne yemek var Genişletmek için tıkla ... Kafa' Alıntı: tesadüf hadi bizde kilo alma diyetine başlayalım Genişletmek için tıkla ... vallahi olur aslında benim evde açılmış cicibebe bisküvilerim var ama 1 tane bile yemedim haftada 1 kilo garanti 1 ay yapsam yeter ya hadi beni gaza getir🙂
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.138 cikletimnerde' Alıntı: kafam pardon annem bi an birgün yazdı sandımm hahahhahah ayy allahım yaa haha Genişletmek için tıkla ... önemli değil canım anlamıştım zaten ama belli etmedim
cikletimnerde' Alıntı: kafam pardon annem bi an birgün yazdı sandımm hahahhahah ayy allahım yaa haha Genişletmek için tıkla ... önemli değil canım anlamıştım zaten ama belli etmedim
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.139 akşama ıspanak yapacağım canım salata yaparım sarımsaklı yoğurt hazırlarım yeter yarın kayınvalideme gideceğiz zaten yemek kalmasın yarına
akşama ıspanak yapacağım canım salata yaparım sarımsaklı yoğurt hazırlarım yeter yarın kayınvalideme gideceğiz zaten yemek kalmasın yarına
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.140 Bizimde lovabanın oraya gider koymamışlar yıkanmıyor çok saçma olmuş sinir oluyorum bol su ile yıkamak varken siliyorum eziyet
Bizimde lovabanın oraya gider koymamışlar yıkanmıyor çok saçma olmuş sinir oluyorum bol su ile yıkamak varken siliyorum eziyet