Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.161 tesaduf' Alıntı: hadi bakalım hodri meydan bakalım önce hangi grup hedefine varacak 😀 Genişletmek için tıkla ... tabiiki bizzzzzzz yaşasın kötülükkk
tesaduf' Alıntı: hadi bakalım hodri meydan bakalım önce hangi grup hedefine varacak 😀 Genişletmek için tıkla ... tabiiki bizzzzzzz yaşasın kötülükkk
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.162 tesaduf' Alıntı: olur her sabah soracağım sende bana sor yememişsem çek kulağımı uzasın 😀 Genişletmek için tıkla ... tamam şekerim anlaştık 🙂 ama benim evde tatrtı yok nasıl olsa her hafta sonu anneme gidiyorum orda tartılır pazartesi paylaşırım ben olurmu 🙂
tesaduf' Alıntı: olur her sabah soracağım sende bana sor yememişsem çek kulağımı uzasın 😀 Genişletmek için tıkla ... tamam şekerim anlaştık 🙂 ama benim evde tatrtı yok nasıl olsa her hafta sonu anneme gidiyorum orda tartılır pazartesi paylaşırım ben olurmu 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.163 Kafa' Alıntı: tamam şekerim anlaştık 🙂 ama benim evde tatrtı yok nasıl olsa her hafta sonu anneme gidiyorum orda tartılır pazartesi paylaşırım ben olurmu 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım anlaştık pazartesiler kilo bildirim günümüz olsun bende bu akşam tartılacağım
Kafa' Alıntı: tamam şekerim anlaştık 🙂 ama benim evde tatrtı yok nasıl olsa her hafta sonu anneme gidiyorum orda tartılır pazartesi paylaşırım ben olurmu 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım anlaştık pazartesiler kilo bildirim günümüz olsun bende bu akşam tartılacağım
armaganım Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.164 amin kızlar teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah buda diğeri miki mouse Ekli dosyayı görüntüle 6121
amin kızlar teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah buda diğeri miki mouse Ekli dosyayı görüntüle 6121
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.165 tesaduf' Alıntı: tamam canım anlaştık pazartesiler kilo bildirim günümüz olsun bende bu akşam tartılacağım Genişletmek için tıkla ... ay hadi inşallah tesadüfcüm ya valla fazla bişey istemiyorum sadece 4-5 kilo 🙂 inşallah emelimize ulaşırız 🙂
tesaduf' Alıntı: tamam canım anlaştık pazartesiler kilo bildirim günümüz olsun bende bu akşam tartılacağım Genişletmek için tıkla ... ay hadi inşallah tesadüfcüm ya valla fazla bişey istemiyorum sadece 4-5 kilo 🙂 inşallah emelimize ulaşırız 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.166 Kafa' Alıntı: tabiiki bizzzzzzz yaşasın kötülükkk Genişletmek için tıkla ... böyle rekabet olunca daha eğlenceli kız akşama gidince bu gazla 1 koli cicibebeyi yerim ben
Kafa' Alıntı: tabiiki bizzzzzzz yaşasın kötülükkk Genişletmek için tıkla ... böyle rekabet olunca daha eğlenceli kız akşama gidince bu gazla 1 koli cicibebeyi yerim ben
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.167 Kafa' Alıntı: ay hadi inşallah tesadüfcüm ya valla fazla bişey istemiyorum sadece 4-5 kilo 🙂 inşallah emelimize ulaşırız 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen bende hayatımda bir kerecik 53 olmuştum o zamanlar ne güzeldim ben 53-54 olsam kafi banada
Kafa' Alıntı: ay hadi inşallah tesadüfcüm ya valla fazla bişey istemiyorum sadece 4-5 kilo 🙂 inşallah emelimize ulaşırız 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen bende hayatımda bir kerecik 53 olmuştum o zamanlar ne güzeldim ben 53-54 olsam kafi banada
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.168 tesaduf' Alıntı: böyle rekabet olunca daha eğlenceli kız akşama gidince bu gazla 1 koli cicibebeyi yerim ben Genişletmek için tıkla ... kız sen bi tabak ye hele bi öncede 1 kiloyuda sonra yersin geçicez biz onları
tesaduf' Alıntı: böyle rekabet olunca daha eğlenceli kız akşama gidince bu gazla 1 koli cicibebeyi yerim ben Genişletmek için tıkla ... kız sen bi tabak ye hele bi öncede 1 kiloyuda sonra yersin geçicez biz onları
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.169 armaganım' Alıntı: amin kızlar teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah buda diğeri miki mouse Ekli dosyayı görüntüle 6121 Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaaaaaa doğurasım geldi armağan çok güzel budaaaaa
armaganım' Alıntı: amin kızlar teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah buda diğeri miki mouse Ekli dosyayı görüntüle 6121 Genişletmek için tıkla ... yaaaaaaaaaaa doğurasım geldi armağan çok güzel budaaaaa
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.170 armaganım' Alıntı: amin kızlar teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah buda diğeri miki mouse Ekli dosyayı görüntüle 6121 Genişletmek için tıkla ... ay yesinler onun mikisini 😀
armaganım' Alıntı: amin kızlar teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah buda diğeri miki mouse Ekli dosyayı görüntüle 6121 Genişletmek için tıkla ... ay yesinler onun mikisini 😀