birgun Yeni Üye Üye 25 Ocak 2012 #14.201 güle güle kızlar biz 7 ye kadar burdayız 🙁 🙁 size iyi akşamlar yarın görüşürz dikkat edin kendinize
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.202 baldem' Alıntı: öpüyorum kızlar gıdılarınızdan yarın görüşüz kısmetse dikkat edin kendinize bu geceden itibaren kar yağacak mış Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canım bende seni öpütom gıdından 🙂
baldem' Alıntı: öpüyorum kızlar gıdılarınızdan yarın görüşüz kısmetse dikkat edin kendinize bu geceden itibaren kar yağacak mış Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canım bende seni öpütom gıdından 🙂
Kafa Hamiş Melek 25 Ocak 2012 #14.204 e artıkın banada güle güle ancak toparlanırım öptüm kızlar çook 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 25 Ocak 2012 #14.205 Kafa' Alıntı: e artıkın banada güle güle ancak toparlanırım öptüm kızlar çook 🙂 Genişletmek için tıkla ... bizde seni ugurluyoz..enişteye dersin eve gidince öp bakim gıdıdannn.. ayy nikim naptı acaba ya bugun nişan vardı sanırım..ohhhhhh ne güzel..
Kafa' Alıntı: e artıkın banada güle güle ancak toparlanırım öptüm kızlar çook 🙂 Genişletmek için tıkla ... bizde seni ugurluyoz..enişteye dersin eve gidince öp bakim gıdıdannn.. ayy nikim naptı acaba ya bugun nişan vardı sanırım..ohhhhhh ne güzel..
Kafa Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.206 cikletimnerde' Alıntı: bizde seni ugurluyoz..enişteye dersin eve gidince öp bakim gıdıdannn.. ayy nikim naptı acaba ya bugun nişan vardı sanırım..ohhhhhh ne güzel.. Genişletmek için tıkla ... o ben demeden öptü zaten,biliyo çok sevdiğimi hiç kırmaz hiç
cikletimnerde' Alıntı: bizde seni ugurluyoz..enişteye dersin eve gidince öp bakim gıdıdannn.. ayy nikim naptı acaba ya bugun nişan vardı sanırım..ohhhhhh ne güzel.. Genişletmek için tıkla ... o ben demeden öptü zaten,biliyo çok sevdiğimi hiç kırmaz hiç
Kafa Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.207 bu arada hepinize günaydın kızlarrr bugün perşembeee keşke cuma olsaydı ama olsun bunada şükür sonuçta cumaya bayaa yaklaştık
bu arada hepinize günaydın kızlarrr bugün perşembeee keşke cuma olsaydı ama olsun bunada şükür sonuçta cumaya bayaa yaklaştık
nickimi kim yedi Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.208 günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nişanı yaptık geldim herşey çok güzeldi dün erken çıkıp eksikleri tamamladım sandıkları süsledim pembe beyaz fiyonklar yaptık nazar boncuklarıyla harika oldular kız evide bayıldı zaten 🙂 yüzükler takıldı ikramlar yapıldı oynadık eğlendik koşuşturmaca bitti hele şükür🙂 ohhh üzerimizden yük kalktı
günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nişanı yaptık geldim herşey çok güzeldi dün erken çıkıp eksikleri tamamladım sandıkları süsledim pembe beyaz fiyonklar yaptık nazar boncuklarıyla harika oldular kız evide bayıldı zaten 🙂 yüzükler takıldı ikramlar yapıldı oynadık eğlendik koşuşturmaca bitti hele şükür🙂 ohhh üzerimizden yük kalktı
shuzur Daimi Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.209 günaydın kızlar nikicim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. kız senin gibi görümcesi var diye çok şanslı
günaydın kızlar nikicim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. kız senin gibi görümcesi var diye çok şanslı
Kafa Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.210 nickimi kim yedi' Alıntı: günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nişanı yaptık geldim herşey çok güzeldi dün erken çıkıp eksikleri tamamladım sandıkları süsledim pembe beyaz fiyonklar yaptık nazar boncuklarıyla harika oldular kız evide bayıldı zaten 🙂 yüzükler takıldı ikramlar yapıldı oynadık eğlendik koşuşturmaca bitti hele şükür🙂 ohhh üzerimizden yük kalktı Genişletmek için tıkla ... hadi gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin 🙂 resim isteriz resim 😀
nickimi kim yedi' Alıntı: günaydınnn kızlarrrrrrrrrr nişanı yaptık geldim herşey çok güzeldi dün erken çıkıp eksikleri tamamladım sandıkları süsledim pembe beyaz fiyonklar yaptık nazar boncuklarıyla harika oldular kız evide bayıldı zaten 🙂 yüzükler takıldı ikramlar yapıldı oynadık eğlendik koşuşturmaca bitti hele şükür🙂 ohhh üzerimizden yük kalktı Genişletmek için tıkla ... hadi gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin 🙂 resim isteriz resim 😀