Kafa Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.321 sahile uzan' Alıntı: kafa kaç yaşında bu görümcek mesela ne diyor senin sinirini bozmaya sebep oluyor görümcem yok nasıl bişey acaba Genişletmek için tıkla ... 82li canım 30 yaşında işte... ya mesela her aradıgında 10 dakika boyunca sen bizi niye aramıyorsun diye başlar konuşmaya (tabi kocamla) sonra işte kızı var o seni çok özledi ne zaman gelcen hep seni sayıklıyo..sen şunu unuttun bunu unuttun değiştin sen evlendikten sonra... kocam onu aldı bana şunu aldı bana,kocam benim sözümden çıkmıyo...haa birde hep hasta olur veya çocukları hastadır bıktım valla artık.. ben artık telde konuşmuyorum zaten mecbur kalmadıkça
sahile uzan' Alıntı: kafa kaç yaşında bu görümcek mesela ne diyor senin sinirini bozmaya sebep oluyor görümcem yok nasıl bişey acaba Genişletmek için tıkla ... 82li canım 30 yaşında işte... ya mesela her aradıgında 10 dakika boyunca sen bizi niye aramıyorsun diye başlar konuşmaya (tabi kocamla) sonra işte kızı var o seni çok özledi ne zaman gelcen hep seni sayıklıyo..sen şunu unuttun bunu unuttun değiştin sen evlendikten sonra... kocam onu aldı bana şunu aldı bana,kocam benim sözümden çıkmıyo...haa birde hep hasta olur veya çocukları hastadır bıktım valla artık.. ben artık telde konuşmuyorum zaten mecbur kalmadıkça
Kafa Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.322 öğle yemeğine gidiyom gelince devam ederim sizlerede afiyet olsun
B baldem Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.323 bende yemeğe gidiyorum kızlar arkadaşlar çağırdılar afiyet olsun bebişler
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.324 Dün gece bizim kayınpederin iş kamyonundan ben-zin çalmışlar
C cikletimnerde Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.325 kızlar ya size söylemeyi unuttum ali sunalla gökçe bahadır boşanıyormus çok üzüldüm yakıstırdıgım bi çiftti..temmuzda evlenmişlerdi..
kızlar ya size söylemeyi unuttum ali sunalla gökçe bahadır boşanıyormus çok üzüldüm yakıstırdıgım bi çiftti..temmuzda evlenmişlerdi..
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.327 Sanatçılar cem mesela hamile kız istemeye gtti salakça şeyler
C cikletimnerde Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.329 sahile uzan' Alıntı: Bende şaşırdım çok beklemiyordum böye onlardan Genişletmek için tıkla ... bende aynen beklemiyordum..
sahile uzan' Alıntı: Bende şaşırdım çok beklemiyordum böye onlardan Genişletmek için tıkla ... bende aynen beklemiyordum..
P peeeh Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.330 cikletimnerde' Alıntı: kızlar ya size söylemeyi unuttum ali sunalla gökçe bahadır boşanıyormus çok üzüldüm yakıstırdıgım bi çiftti..temmuzda evlenmişlerdi.. Genişletmek için tıkla ... evet bende üzüldüm pek erken olduu, sahile uzan' Alıntı: sanatçılar cem mesela hamile kız istemeye gtti salakça şeyler Genişletmek için tıkla ... heee anne yok baba yok sallana sallana gitti sahile uzan' Alıntı: afiyet olsun kızlar ne yediniz bakım Genişletmek için tıkla ... ohhhh şiştim annemin sütlü şehriyeli çorbasını içtimm
cikletimnerde' Alıntı: kızlar ya size söylemeyi unuttum ali sunalla gökçe bahadır boşanıyormus çok üzüldüm yakıstırdıgım bi çiftti..temmuzda evlenmişlerdi.. Genişletmek için tıkla ... evet bende üzüldüm pek erken olduu, sahile uzan' Alıntı: sanatçılar cem mesela hamile kız istemeye gtti salakça şeyler Genişletmek için tıkla ... heee anne yok baba yok sallana sallana gitti sahile uzan' Alıntı: afiyet olsun kızlar ne yediniz bakım Genişletmek için tıkla ... ohhhh şiştim annemin sütlü şehriyeli çorbasını içtimm