C cikletimnerde Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.331 SUPERİSİ1688' Alıntı: evet bende üzüldüm pek erken olduu, heee anne yok baba yok sallana sallana gitti ohhhh şiştim annemin sütlü şehriyeli çorbasını içtimm Genişletmek için tıkla ... sütlü şehriyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
SUPERİSİ1688' Alıntı: evet bende üzüldüm pek erken olduu, heee anne yok baba yok sallana sallana gitti ohhhh şiştim annemin sütlü şehriyeli çorbasını içtimm Genişletmek için tıkla ... sütlü şehriyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
P peeeh Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.333 cikletimnerde' Alıntı: sütlü şehriyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :d:d Genişletmek için tıkla ... bende çok severimmmmmmmmmm sıcak sıcakkkkk birgun' Alıntı: benmde canım istedi annem bizde h.sonu yaptırayım bari 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... yap tabe kız yap 🙂 🙂
cikletimnerde' Alıntı: sütlü şehriyemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayılırımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :d:d Genişletmek için tıkla ... bende çok severimmmmmmmmmm sıcak sıcakkkkk birgun' Alıntı: benmde canım istedi annem bizde h.sonu yaptırayım bari 🙂 🙂 Genişletmek için tıkla ... yap tabe kız yap 🙂 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.334 şöyle koca bir tabak karnıbahar kızartması istedi canım .)
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.335 Ben 3 gündür annemlerdeydim mtfağa hiç girmedim 10,30 gelip vala yatıyorum hiç tembellik yaptım kaç gündür bu akşam biraz evle ilgilenmem lazım
Ben 3 gündür annemlerdeydim mtfağa hiç girmedim 10,30 gelip vala yatıyorum hiç tembellik yaptım kaç gündür bu akşam biraz evle ilgilenmem lazım
P peeeh Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.336 sahile uzan' Alıntı: şöyle koca bir tabak karnıbahar kızartması istedi canım .) Genişletmek için tıkla ... o kadar tokum ki canım bişey istemiyo 🙂 soda içiyom 🙂
sahile uzan' Alıntı: şöyle koca bir tabak karnıbahar kızartması istedi canım .) Genişletmek için tıkla ... o kadar tokum ki canım bişey istemiyo 🙂 soda içiyom 🙂
M mormenekşem Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.337 kızlar ben eşimle nasıl ayrılıcam şimdi 2 gün ya evlendiğimizden beri ilk kez ayrı yatıcaz valla onun kaygısı tuttu şimdi beni
kızlar ben eşimle nasıl ayrılıcam şimdi 2 gün ya evlendiğimizden beri ilk kez ayrı yatıcaz valla onun kaygısı tuttu şimdi beni