P peeeh Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.382 mormenekşem' Alıntı: oyy çok kötü 🙁((( Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten çok kötü aşkım 8de işten çıkcak eve gelmesi 8,30-9 olcak bende 8 işbaşı yapmak için 7-7,30 gibi evden çıkcam offf ne kötü olcak ilk bi kaç ay gececi yapmıyolar diyo ama çok kötü olcak 1 hafta hiç görüşemicezz inşş öle olmaz ama büyük ihtimalle öle ollur
mormenekşem' Alıntı: oyy çok kötü 🙁((( Genişletmek için tıkla ... evet gerçekten çok kötü aşkım 8de işten çıkcak eve gelmesi 8,30-9 olcak bende 8 işbaşı yapmak için 7-7,30 gibi evden çıkcam offf ne kötü olcak ilk bi kaç ay gececi yapmıyolar diyo ama çok kötü olcak 1 hafta hiç görüşemicezz inşş öle olmaz ama büyük ihtimalle öle ollur
nickimi kim yedi Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.383 sahile uzan' Alıntı: NİKİİİİİİİİİİİİİİİ Genişletmek için tıkla ... kuzu bankadan geldim koşturuyorum ay sonu yıl başı derken zamlarda belli olmadı 🙁(
sahile uzan' Alıntı: NİKİİİİİİİİİİİİİİİ Genişletmek için tıkla ... kuzu bankadan geldim koşturuyorum ay sonu yıl başı derken zamlarda belli olmadı 🙁(
M mormenekşem Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.384 SUPERİSİ1688' Alıntı: evet gerçekten çok kötü aşkım 8de işten çıkcak eve gelmesi 8,30-9 olcak bende 8 işbaşı yapmak için 7-7,30 gibi evden çıkcam offf ne kötü olcak ilk bi kaç ay gececi yapmıyolar diyo ama çok kötü olcak 1 hafta hiç görüşemicezz inşş öle olmaz ama büyük ihtimalle öle ollur Genişletmek için tıkla ... neyse canım sen şimdiden bunları düşünme boşver herşey olucana varır
SUPERİSİ1688' Alıntı: evet gerçekten çok kötü aşkım 8de işten çıkcak eve gelmesi 8,30-9 olcak bende 8 işbaşı yapmak için 7-7,30 gibi evden çıkcam offf ne kötü olcak ilk bi kaç ay gececi yapmıyolar diyo ama çok kötü olcak 1 hafta hiç görüşemicezz inşş öle olmaz ama büyük ihtimalle öle ollur Genişletmek için tıkla ... neyse canım sen şimdiden bunları düşünme boşver herşey olucana varır
P peeeh Yeni Üye Üye 26 Ocak 2012 #14.386 mormenekşem' Alıntı: neyse canım sen şimdiden bunları düşünme boşver herşey olucana varır Genişletmek için tıkla ... öyle tabi canım napalımm
mormenekşem' Alıntı: neyse canım sen şimdiden bunları düşünme boşver herşey olucana varır Genişletmek için tıkla ... öyle tabi canım napalımm
M mormenekşem Forum Okuru 26 Ocak 2012 #14.388 tam olarak işi ne nişanlının peri gece gidip napıyo yani
nickimi kim yedi Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.389 topik aşka gelmişş herkes kocişini özlemişş akşam zor olacak desenize
Kafa Hamiş Melek 26 Ocak 2012 #14.390 nickimi kim yedi' Alıntı: topik aşka gelmişş herkes kocişini özlemişş akşam zor olacak desenize Genişletmek için tıkla ... nikiii ben senide özledim
nickimi kim yedi' Alıntı: topik aşka gelmişş herkes kocişini özlemişş akşam zor olacak desenize Genişletmek için tıkla ... nikiii ben senide özledim