sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.551 baldem' Alıntı: günaydın kızlar, anca gelebildim ofise saat 06:50 de servise bindim saat 10 da geldim akşam nolcak bilmiyorum olmadı erken cıkarım nasılsa son günüm Genişletmek için tıkla ... şimdiye buraya gelmiş kahvaltı ediyor olurduk o saat bu saat pehhh
baldem' Alıntı: günaydın kızlar, anca gelebildim ofise saat 06:50 de servise bindim saat 10 da geldim akşam nolcak bilmiyorum olmadı erken cıkarım nasılsa son günüm Genişletmek için tıkla ... şimdiye buraya gelmiş kahvaltı ediyor olurduk o saat bu saat pehhh
B baldem Forum Okuru 27 Ocak 2012 #14.552 sahile uzan' Alıntı: şimdiye buraya gelmiş kahvaltı ediyor olurduk o saat bu saat pehhh Genişletmek için tıkla ... çok kötü canım ya zaten burası kaos ve trafiği ile meşhur cantama 2 tane grissini koymuştum birini hamile arkadaşa verdim diğerini ben yedim serviste🙂 artık ninelerimiz gibi bişeyler taşicam çantamda neolur neolmaz diye 🙂
sahile uzan' Alıntı: şimdiye buraya gelmiş kahvaltı ediyor olurduk o saat bu saat pehhh Genişletmek için tıkla ... çok kötü canım ya zaten burası kaos ve trafiği ile meşhur cantama 2 tane grissini koymuştum birini hamile arkadaşa verdim diğerini ben yedim serviste🙂 artık ninelerimiz gibi bişeyler taşicam çantamda neolur neolmaz diye 🙂
P peeeh Yeni Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.554 Sahilcim son mesajımı aldınmı son kararım hatırladım yeri 🙂
P peeeh Yeni Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.557 şıpıdık' Alıntı: akşam olsada eve gitsek 🙂) Genişletmek için tıkla ... şıpı sabah sabah böylenirmi bu 🙂
şıpıdık' Alıntı: akşam olsada eve gitsek 🙂) Genişletmek için tıkla ... şıpı sabah sabah böylenirmi bu 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.558 konserine gittiğiniz sanatçılar kızlar yazalım ben ; haluk levent sibel can muazzez ersoy " abacı yavuz bingöl mfö serdar ortaç en son
konserine gittiğiniz sanatçılar kızlar yazalım ben ; haluk levent sibel can muazzez ersoy " abacı yavuz bingöl mfö serdar ortaç en son
B baldem Forum Okuru 27 Ocak 2012 #14.559 SUPERİSİ1688' Alıntı: Neden baldem arkadaş listemde varsın ama Genişletmek için tıkla ... sevdalı baktım şimdi yine değilmişiz arkadaş ekledim seni şimdi🙂
SUPERİSİ1688' Alıntı: Neden baldem arkadaş listemde varsın ama Genişletmek için tıkla ... sevdalı baktım şimdi yine değilmişiz arkadaş ekledim seni şimdi🙂
B baldem Forum Okuru 27 Ocak 2012 #14.560 ŞIPIDIK' Alıntı: Akşam olsada eve gitsek 🙂) Genişletmek için tıkla ... offf şıpıdık şuanda evinde oturup tv seyredenleri sıcak çay içenleri makyaj yapmadan pijaması / eşofmanıyla oturanları acayip kıskanıyorum hatta evde iş yapanları bile kıskanıyorum🙂
ŞIPIDIK' Alıntı: Akşam olsada eve gitsek 🙂) Genişletmek için tıkla ... offf şıpıdık şuanda evinde oturup tv seyredenleri sıcak çay içenleri makyaj yapmadan pijaması / eşofmanıyla oturanları acayip kıskanıyorum hatta evde iş yapanları bile kıskanıyorum🙂