ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 27 Ocak 2012 #14.592 onları eklemedende albüm yapabiliyosun sanırım peri. otomatik kaydediyor bilgisayar daha önce yüklenmişleri sana kolaylık olsun diye.
onları eklemedende albüm yapabiliyosun sanırım peri. otomatik kaydediyor bilgisayar daha önce yüklenmişleri sana kolaylık olsun diye.
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.593 pine demiyorum ama gel bana sor iki saat çıkamıyrum temixlemekten
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 27 Ocak 2012 #14.594 İnşallah bugün hepimiz 3 saat erken çıkarız
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 27 Ocak 2012 #14.595 olsun sahil böyle yapa yapa alışıcak öğrenicek az daha sık dişini ses etme
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 27 Ocak 2012 #14.596 pine benimki uzun bi süre sonra sabaha döndü darısı seninkinin başına. oh be eşime doydum yani bu hafta
pine benimki uzun bi süre sonra sabaha döndü darısı seninkinin başına. oh be eşime doydum yani bu hafta
pineapples Hamiş Melek 27 Ocak 2012 #14.597 sahile uzan' Alıntı: pine demiyorum ama gel bana sor iki saat çıkamıyrum temixlemekten Genişletmek için tıkla ... öyle der kızarsan hiç yapmaz kuzum tecrübe konuşuyor burda olsun hayatım senden değerli değil bi tencere salla falan de gönlünü et kuzum ŞIPIDIK' Alıntı: pine benimki uzun bi süre sonra sabaha döndü darısı seninkinin başına. oh be eşime doydum yani bu hafta Genişletmek için tıkla ... amin kuşum amin allah razı olsun
sahile uzan' Alıntı: pine demiyorum ama gel bana sor iki saat çıkamıyrum temixlemekten Genişletmek için tıkla ... öyle der kızarsan hiç yapmaz kuzum tecrübe konuşuyor burda olsun hayatım senden değerli değil bi tencere salla falan de gönlünü et kuzum ŞIPIDIK' Alıntı: pine benimki uzun bi süre sonra sabaha döndü darısı seninkinin başına. oh be eşime doydum yani bu hafta Genişletmek için tıkla ... amin kuşum amin allah razı olsun
B baldem Forum Okuru 27 Ocak 2012 #14.598 cikletimnerde' Alıntı: hoşbuldum kuzum ya ihracat var anasını satayım paso etiket basıp durdum.. 😕 nasılsınız kızlarr..bugun tın tın yürüdüm işe gelirken çanağı kırmayım diye maşşallah ne güzel kar tutmuş her yer siz de ne var ne yok.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim adaşım, Allah razı olsun canım benim sende iyiki doğup arkadaşım olmuşsun
cikletimnerde' Alıntı: hoşbuldum kuzum ya ihracat var anasını satayım paso etiket basıp durdum.. 😕 nasılsınız kızlarr..bugun tın tın yürüdüm işe gelirken çanağı kırmayım diye maşşallah ne güzel kar tutmuş her yer siz de ne var ne yok.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim adaşım, Allah razı olsun canım benim sende iyiki doğup arkadaşım olmuşsun
P peeeh Yeni Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.599 şıpıdık' Alıntı: onları eklemedende albüm yapabiliyosun sanırım peri. Otomatik kaydediyor bilgisayar daha önce yüklenmişleri sana kolaylık olsun diye. Genişletmek için tıkla ... yani onları silemiyomuyum tatlım tamamen
şıpıdık' Alıntı: onları eklemedende albüm yapabiliyosun sanırım peri. Otomatik kaydediyor bilgisayar daha önce yüklenmişleri sana kolaylık olsun diye. Genişletmek için tıkla ... yani onları silemiyomuyum tatlım tamamen