sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.621 niki ne sorcam şimdi benim yerime bakan yok ben doğumdan sonra çalışmayabilirim çünkü burası 2 ay boş kalamaz bu durmda ne olur
niki ne sorcam şimdi benim yerime bakan yok ben doğumdan sonra çalışmayabilirim çünkü burası 2 ay boş kalamaz bu durmda ne olur
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Ocak 2012 #14.622 doğum sonrası 2 ay sonrasıda alırsın kuzu çalışmıyorsun ama raporlusun şart bu zaten
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.623 evvet yemek sonrası çaylar şıpıdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim ki açık olsun gece uyksuzluk yapıyor
evvet yemek sonrası çaylar şıpıdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn benim ki açık olsun gece uyksuzluk yapıyor
B baldem Forum Okuru 27 Ocak 2012 #14.624 mormenekşem' Alıntı: Baldemcim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere eşine beraber inşallah Genişletmek için tıkla ... teşekkür edeirm menekşem, hep beraber girelim nice yaşlara Inşallah
mormenekşem' Alıntı: Baldemcim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere eşine beraber inşallah Genişletmek için tıkla ... teşekkür edeirm menekşem, hep beraber girelim nice yaşlara Inşallah
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Ocak 2012 #14.625 sahile uzan' Alıntı: niki ne sorcam şimdi benim yerime bakan yok ben doğumdan sonra çalışmayabilirim çünkü burası 2 ay boş kalamaz bu durmda ne olur Genişletmek için tıkla ... kuzu yasal hak zaten çalışamazsın 2 ay mecbur çalışmayıp izinde olacaksın kimi bulurlarsa bulsunlar kapı gibi raporun olacak
sahile uzan' Alıntı: niki ne sorcam şimdi benim yerime bakan yok ben doğumdan sonra çalışmayabilirim çünkü burası 2 ay boş kalamaz bu durmda ne olur Genişletmek için tıkla ... kuzu yasal hak zaten çalışamazsın 2 ay mecbur çalışmayıp izinde olacaksın kimi bulurlarsa bulsunlar kapı gibi raporun olacak
nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Ocak 2012 #14.626 cikletimnerde' Alıntı: toplam 4 ay evet ama ben doğumdan sonra çalışmıcam..param yanıcakmı Genişletmek için tıkla ... doğumdan sonraki 2 ay raporunu bitirip paranı alırsın tabiki zaten çalışamazsın raporlu olduğun için.istersen işe dönem alakası yok onun sen 2 ay doğum raporu paranı alacaksın bu mecburi çıkış tarihin rapor bitişinde olacak
cikletimnerde' Alıntı: toplam 4 ay evet ama ben doğumdan sonra çalışmıcam..param yanıcakmı Genişletmek için tıkla ... doğumdan sonraki 2 ay raporunu bitirip paranı alırsın tabiki zaten çalışamazsın raporlu olduğun için.istersen işe dönem alakası yok onun sen 2 ay doğum raporu paranı alacaksın bu mecburi çıkış tarihin rapor bitişinde olacak
P peeeh Yeni Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.628 Mesleğinizden memnunmusunuz kızlar yada ne iş yapmak isterdiniz ben sağlıkçı olmak isterdim şuanki aklım olsa kesin sağlık okurdum
Mesleğinizden memnunmusunuz kızlar yada ne iş yapmak isterdiniz ben sağlıkçı olmak isterdim şuanki aklım olsa kesin sağlık okurdum
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.629 oflaya oflaya sana gelsin şarkı çıkınca periiiiiiiiiiiiiiiii
P peeeh Yeni Üye Üye 27 Ocak 2012 #14.630 sahile uzan' Alıntı: oflaya oflaya sana gelsin şarkı çıkınca periiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... uyyyyyyyyyyyyyy kuzum yaaaa 🙂
sahile uzan' Alıntı: oflaya oflaya sana gelsin şarkı çıkınca periiiiiiiiiiiiiiiii Genişletmek için tıkla ... uyyyyyyyyyyyyyy kuzum yaaaa 🙂