sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.691 burdada çok tatlı bir kar yağış var izlerken huzur buluyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.692 menekşe geldi ya görüşmedik çok üzgünüm ya telefonum kitlendi samsung bir süre açılmadı aksilikler üst üste
menekşe geldi ya görüşmedik çok üzgünüm ya telefonum kitlendi samsung bir süre açılmadı aksilikler üst üste
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.693 bende cumartesi günü anneme kahvaltıya gittim. iş çıkışı eşimde geldi akşam yemeğini yedik. pazar günü de evde pinekledik, sıkıldım.
bende cumartesi günü anneme kahvaltıya gittim. iş çıkışı eşimde geldi akşam yemeğini yedik. pazar günü de evde pinekledik, sıkıldım.
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.695 pazar günü kalktım kahvaltımı yaptım tv magazin karşısında oh ilk kez 🙂 sonra evi süpürdüm kek yaptım pişmeden yandı ay evi koku aldı telefonum kitlendi yani çok sıradan bir gündü pazar günü
pazar günü kalktım kahvaltımı yaptım tv magazin karşısında oh ilk kez 🙂 sonra evi süpürdüm kek yaptım pişmeden yandı ay evi koku aldı telefonum kitlendi yani çok sıradan bir gündü pazar günü
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Ocak 2012 #14.697 kızlar günaydınnnn nasılsınız..mis gibi bembeyaz bi karlı sabaha daha uyandıkk..
pineapples Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.699 cikletimnerde' Alıntı: kızlar günaydınnnn nasılsınız..mis gibi bembeyaz bi karlı sabaha daha uyandıkk.. Genişletmek için tıkla ... günaydın kızlar nasılsınız çok kar var yawww buz gibi her yer hızlı bir hafta diliyorum hepimize
cikletimnerde' Alıntı: kızlar günaydınnnn nasılsınız..mis gibi bembeyaz bi karlı sabaha daha uyandıkk.. Genişletmek için tıkla ... günaydın kızlar nasılsınız çok kar var yawww buz gibi her yer hızlı bir hafta diliyorum hepimize
pineapples Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #14.700 kimsecikler yok kızlar bu sabah gelemediler galiba kardan dolayı