B baldem Forum Okuru 30 Ocak 2012 #14.761 kızlar ben yemeğe iniyorum öpüyorum hepinizi afiyetler olsun
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.762 baldem sana soru ben kakaolu kek yaptım dün çırpıcı ile karıştırdım azıcık ısıttım fırını 10 dk sora üzeri kömür gibi oldu yandı içi çiğğğğğğ neden
baldem sana soru ben kakaolu kek yaptım dün çırpıcı ile karıştırdım azıcık ısıttım fırını 10 dk sora üzeri kömür gibi oldu yandı içi çiğğğğğğ neden
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.763 Tekrar ben geldim kızlar. Baldem bende enişteden çok iyi bişi bekliyodum ne yalan sölim 🙁
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.765 sahilciğim iş yerindekilere canım sıkılıyo bu aralar. Herkes bir alem. dedikodu desen var ispiyon desen var kuyu kazma desen var yok yok yani.
sahilciğim iş yerindekilere canım sıkılıyo bu aralar. Herkes bir alem. dedikodu desen var ispiyon desen var kuyu kazma desen var yok yok yani.
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.766 ŞIPIDIK' Alıntı: sahilciğim iş yerindekilere canım sıkılıyo bu aralar. Herkes bir alem. dedikodu desen var ispiyon desen var kuyu kazma desen var yok yok yani. Genişletmek için tıkla ... hım takma dicem ama biraz zor oluyor bunu yapabilmek çokta kalabalıksıınz siz ama mesafeli olmak da yaramıyordur
ŞIPIDIK' Alıntı: sahilciğim iş yerindekilere canım sıkılıyo bu aralar. Herkes bir alem. dedikodu desen var ispiyon desen var kuyu kazma desen var yok yok yani. Genişletmek için tıkla ... hım takma dicem ama biraz zor oluyor bunu yapabilmek çokta kalabalıksıınz siz ama mesafeli olmak da yaramıyordur
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.767 Burda 5. senem işe zorla geliyorum son zamanlarda. Ayaklarım geri geri gidiyo. Sizde olmasanız hiç vakit geçmez 🙁
Burda 5. senem işe zorla geliyorum son zamanlarda. Ayaklarım geri geri gidiyo. Sizde olmasanız hiç vakit geçmez 🙁
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.768 sahile uzan' Alıntı: hım takma dicem ama biraz zor oluyor bunu yapabilmek çokta kalabalıksıınz siz ama mesafeli olmak da yaramıyordur Genişletmek için tıkla ... takmamaya çalışıyorum canım. borç olmasa direk çıkıcam iş arıcam. şimdi ortada kalmak istemiyorum. elimden geldiğince mesafeliyim ben işyerindekilerle. ama yinede dediğin gibi yaramıyor.
sahile uzan' Alıntı: hım takma dicem ama biraz zor oluyor bunu yapabilmek çokta kalabalıksıınz siz ama mesafeli olmak da yaramıyordur Genişletmek için tıkla ... takmamaya çalışıyorum canım. borç olmasa direk çıkıcam iş arıcam. şimdi ortada kalmak istemiyorum. elimden geldiğince mesafeliyim ben işyerindekilerle. ama yinede dediğin gibi yaramıyor.
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Ocak 2012 #14.769 çoğumuz aynı canım ama evde durmaktansa bu stresi çekmek daha iyi
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Ocak 2012 #14.770 Nisan Mayısa kadar iş ayarlasam tazminatı alıp çıkıcam cidden.