Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar cumartesi anneme gittim ya bana şaka yaptırmış eniştem anneme yaptırmış ki anlamayayım

ben peteğin önüne oturdum annemde çay bardağıyla yarım dolu su getirdi meğer çay bardağının altını delmişler elinin ortasına koyduğu için dökülmüyor bana da diyor ki al iç zemzem suyu bende hım dedim ver ver içeyim besleme çektim kıbleye döneyim bari dedim sonra elime altım pırt pırt dökülüyor anlamadım şaşırdım ay dedim ne oluyor bardağın altında üstüme aktı su

cnm şarköy tarafında abimin kız ark.ı var onlarda yetiştiriormuş.getirisi iyi fln demiş ama biz de duydukalarımız getirisi çok yok. off kafamız bir dünya oldu yani. neyse bakalım hayırlısı artık.

pine desene yine kasık ağrıların başlıcak pine yoksa diyeceğizzzz

kısmet diyorum daha birşey demiyorum tam emin olayım en son size diyeceğimmmm

cnm şarköy tarafında abimin kız ark.ı var onlarda yetiştiriormuş.getirisi iyi fln demiş ama biz de duydukalarımız getirisi çok yok. off kafamız bir dünya oldu yani. neyse bakalım hayırlısı artık.

öyle biliyorum kuzu ama karar sizin tabiii

menekşe aslında eşim gezmeyi çok seviyor araba olsa bir hafta sonu gezmeye geliriz
yaz olsa erdeğe felan giderdik dönüşü uğrardık gibi işte zamanla olur bakarsın

erdeğe falan gelirseniz biz oraya da gelebiliriz uyarsa neyse görüşelimde bi şekilde

allah seni kız nasıl delmişler onu öyle

ben olsam bilmediğim işe hiç girişmezdim ama tabi ki karar sizin gene de