Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım bizimde dedemden kalma zeytinliğimiz var dayım ilgileniyor çok bakım istiyor getiriside çok fazla değil satmaya kalkmıştık alan olmadı🙂

ne oldu kuzum sorun falan yok dimi benimkide çok sevdi kız kiamam yesinler ya
hee yok kuzum yok 10 gündür sürekli keyifsizim uykum var kuzu.pazar bi kalktım saat 12 evde de kimse olmayınca basmısım uykuyu vücuda ama 11 oldu akşam hemen foss ykum geldi..anlamadım vücudumun psikolojisi bozuk sanırım tepki veriyo..

ay dur yazimde gidicem 😀
bu ay 100 tl geldi dikkat ettik açıp kapatınca daha az gelio 65 tl
o yüzden akşamları 2 de yakıyoruz tüm gece sabah kapatıyorz kontorlde ediyoruz daha 40 tl oldu

baldem sana soru

ben kakaolu kek yaptım dün çırpıcı ile karıştırdım azıcık ısıttım fırını 10 dk sora üzeri kömür gibi oldu yandı içi çiğğğğğğ neden

canım bilmiyorum ki? iyice çırptıktan sonra üzerine süt falan ekledin mi?
fırınından mı kaynaklanıyor ki? geçen seferde kekin öyle olmuştu galiba

Tekrar ben geldim kızlar.

Baldem bende enişteden çok iyi bişi bekliyodum ne yalan sölim 🙁

bende canım🙂 ama boyumun ölçüsünü aldım
benim için dua edin olurmu şöyle kıvırcık saçlı renkli iri gözlü tombik uzun kirpikli bi kızım olsun istiyorummmm baldem olsa eminmisin derdiiii 😀

eminmisin pine
son kararın mı🙂
PİNEM BUGUN KENDİMİ PEK KEYİFSİZ VE YORGUN HİSSEDİYORUM..
DÜN KURABİYE YAPTIM O ŞANTİLİDEN üzerine çiko parçaları ekledim..EŞİM SABAH ARIYO HATUNN VALLA 4 TANE YEDİM HARİKA YAPMISSIN.. hahah

bi ben beceremedim o kurabiyeyi veya benim koca ters

krem şantili kurabiyeyi ben yılbaşında yapmıştım
valla kapış kapış gitti
görümcem aroması ne bunun çok güzel olmuş diyo

baldem o kurabiyeyi bende yapamadım ya..bir kere yaptım ama zar zor yani.. bir kere kurabiye gibi yuvarlanmıyo 2.side tadı az geldi bana ya şekersiz oluyo yani bence

bizde kapatıyorduk ama alt katımız boşaldı ev eskisi kadar sıcak olmuyor artık hiç kapatmıyoruz gene aynı derecede sıcak ev🙂

kuzu bende öyle yqakıyorum hiç kapamıyorum..minimun ayarında sürekli..

öyle hem ev daha sıcak oluyor kuzu sonra eve gel en son ayara aç ısınana kadar yatıyorsun zaten öyle değilmi

o içindeki merhamet duygusuna bayılıyorum kuzum yaa..pollaynnammm benim

onlar bizim eşlerimiz ne bilim kıyamıyorum işte yaaaa hepimiz çok merhametliyiz kuzum hepinizden allah razı olsun rabbim gönüllerimizden geçiriyorsak onu nasip eylesin tez vakitte

ununu az koyuyor olabilirmisiniz acep ???
çünkü yuvarlayabiliyorum tezgahın üzerinde açıp kalıpla kesebiliorum ve bizde sevioruz tadını hatta şu 1 hafta yemek çıkmıcakmış yarın yapıp getirmeyi düşünüyorum.
tesadüf sağol cnm bilgi için
kızlar kaçtım bu sefer hadi baş baş