cnm benim güzel bir süprizdi
kızlar en kısa zamanda sizlerlede konuşmak isterim. hepinizin sesini duymak isterim.
birde size birşey sorucam. menekşeyede danıştım sizlerinde belki bilgii vardır.
bizim bu yakınlarda abim zeytinlik bulmuş 8 dönüm yatırımlık. içinde 100 civarıda zeytin ağacı var. ama getirisi ne olur nasıl olur zararmı ederiz parayı boşunamı bağlarız soruları kafamızı karıştırdı bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfenn.
PİNEM BUGUN KENDİMİ PEK KEYİFSİZ VE YORGUN HİSSEDİYORUM..
DÜN KURABİYE YAPTIM O ŞANTİLİDEN üzerine çiko parçaları ekledim..EŞİM SABAH ARIYO HATUNN VALLA 4 TANE YEDİM HARİKA YAPMISSIN.. hahah
hee yok kuzum yok 10 gündür sürekli keyifsizim uykum var kuzu.pazar bi kalktım saat 12 evde de kimse olmayınca basmısım uykuyu vücuda ama 11 oldu akşam hemen foss ykum geldi..anlamadım vücudumun psikolojisi bozuk sanırım tepki veriyo..
kuzu siz neden kombiyi kapatıyorsunuz ben 40 da yakıyorum sürekli açık kalıyor hiç kapamıyorum aç kapa daha çok yanıyor buz gibi eve gideceksin yaaaa kapama bi daha zaten şunun şurasında 3 ay falan yakacağız yazık hasta olursun valla döverimmm
ay dur yazimde gidicem 😀
bu ay 100 tl geldi dikkat ettik açıp kapatınca daha az gelio 65 tl
o yüzden akşamları 2 de yakıyoruz tüm gece sabah kapatıyorz kontorlde ediyoruz daha 40 tl oldu
PİNEM BUGUN KENDİMİ PEK KEYİFSİZ VE YORGUN HİSSEDİYORUM..
DÜN KURABİYE YAPTIM O ŞANTİLİDEN üzerine çiko parçaları ekledim..EŞİM SABAH ARIYO HATUNN VALLA 4 TANE YEDİM HARİKA YAPMISSIN.. hahah
baldem o kurabiyeyi bende yapamadım ya..bir kere yaptım ama zar zor yani.. bir kere kurabiye gibi yuvarlanmıyo 2.side tadı az geldi bana ya şekersiz oluyo yani bence
kuzu siz neden kombiyi kapatıyorsunuz ben 40 da yakıyorum sürekli açık kalıyor hiç kapamıyorum aç kapa daha çok yanıyor buz gibi eve gideceksin yaaaa kapama bi daha zaten şunun şurasında 3 ay falan yakacağız yazık hasta olursun valla döverimmm
onlar bizim eşlerimiz ne bilim kıyamıyorum işte yaaaa hepimiz çok merhametliyiz kuzum hepinizden allah razı olsun rabbim gönüllerimizden geçiriyorsak onu nasip eylesin tez vakitte
ununu az koyuyor olabilirmisiniz acep ???
çünkü yuvarlayabiliyorum tezgahın üzerinde açıp kalıpla kesebiliorum ve bizde sevioruz tadını hatta şu 1 hafta yemek çıkmıcakmış yarın yapıp getirmeyi düşünüyorum.
tesadüf sağol cnm bilgi için
kızlar kaçtım bu sefer hadi baş baş