Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

valla ben ayrıldığımda 1,5 yıl yeni olmuştu 2000-2500 civarında bişi yatırdılar hesabıma ama fazladan hesaplamışlar o kadar tutmuyordu asla.asgariden gösteriliyordu.

kız çiklet bu kıbrıs tatlısını akşam yaptım ben ama kop koyu birşey oldu köfte gibi elimle bastırarak tepsiye yaydım sonra senin dediğin aklıma geldi karıştırma kabına geri aldım süt ve yağ ekledim öyle döktüm tepsiye kremasıda koyulaşmadı un ekledim tadı nasıl oldu merak ediyorum

ben 6.senem şuan işten çıksam tazminatım
asgari üxret üzerinden 4206
normal maaş olarak gösterilse 7380
3174 kar yapıyor adamalr
kızlar net maaş değiş brüt üzerinden hesaplanıyormus bilginiz olsun
şipim sen şimdi dilekçeni yaz ama tarih atma çalışacagın gün tarihi atarsın 2 hafta daha çalışıcaksın sonucta

eşimde akşam verirsin falan dedi. ama yazılı vermek şart.

kuzum evet bende çok şaşırmıstım dedim bu nasıl kabarıcak..2 su bardağı yağ ekledim banamısın demedi el mahkum koydum çok şükür pişti..başka yerde tarifine baktm..orda daha daha fazla zeytingayı yarım -bardakta galeta unuydu sanırım..kekini ordaki tariften yapıcam bu sefer..

evet canım sahilin dediği gibi istifa sözcüğünü kullanma şimdi o yazınca hatırladım.sen istifa etmiyorsun sözleşmeni fesediyorsun..bence bugünün tarihini at ki bundan sonra 15 gün çalışman gerekecek.gerçi aklında olsun seni çalışmak için zorlayamaz.o dilekçeyi verdikten sonra istediğin zaman çıkabilirsin ama oda sana tazminatı ödemede aynı şeyi yapabilir.bide asla paranı almadan çıkışını imzalama canım aklında bulunsun.

nişansatası ne kadar koyuluyodu bilmiyorum ama benimkide çok koyulaşmamıstı..en iyisi kremasına 1 çay bardağı nişasta eklemek iyi olucaktır kuzum

Anladım canım sağolasın.
dilekçeye kıdem yazdım sadece. ihbarı yazmadım

şıpı bugün zaten konuştun dönüşü yok
bugün tarhli düzenlemek gerekiyor dilekçeni ki ihbarın da belli olsun niki ile görüşmeden bişey yapma şuan o yönlendirsin seni ihbari çin de işten çıkış işinde ayrı ayrı yazaılabilir belki
aman bea çok moktan işler bunlar herşey bir dert
gel yanıma tek çalışıorum akşama kadar hem çene yapr hem iş yaparız