atamıyoruz ki canım bi görsen kaç ay oldu şehir dışından kuzeni gelir biz yemege çıkarıyoruz,biz gezdiriyoruz kardesiyle sevgilisi kavga eder biz ortam ayarlarız barışmaları için hele bir abisi var çene de saglam ben de konusuyorum o bir konu açıyo bende kaptırıyorum kendimi ohh muhabbet almış başını gidiyo 🙂bi de uyanık o oturuyo,dinliyo
Evlendikten sonra herkes dagılırmış diye mi bi laf vardı benim kuzenim evlenddi tavırları bile degişti yeni evli çevremde kuzenimi görünce Allahım bende bunun gibi kaprislimi olucam derdim ama sizi tanıdım siz hiç öyle degilsiniz ama bir bir dagılıyorsunuz yakında tek basıma kalıcam burda 🙁
Menekşe tavsiye ederim canım ben ilk kez yatmıyotum yer yatağında kına gecemdede 4 kız yan yana dizildik misafir geliyordu dedem biliyorsunuz evde yatalaktı 10 kat yatak açlıyordu yerde çokkkkkkkkkkkk yattım
Evlenmeden önce evli arkadaşalrıma pek gitmek istemezdim bir pazar gnüm oluyordu rahatsız etmek istemezdim şimdi ben evliyim kızlar da öyle düşünüyor ama yinede arada gelen giden ve 40 yaş üstü çokkkkkkkkkkk
Menekşe tavsiye ederim canım ben ilk kez yatmıyotum yer yatağında kına gecemdede 4 kız yan yana dizildik misafir geliyordu dedem biliyorsunuz evde yatalaktı 10 kat yatak açlıyordu yerde çokkkkkkkkkkkk yattım
yer yatağında bende yattım canım çokta severim
babaanneme giderdik amcamlar kuzenler falan
mecbur yer yatağında yatardık
ama eşimle daha hiç yatmadık onu da deneriz artıkın