kızlar ya aranızda tuvalet hastalığı olan varmı acaba ?
bende bu kötü bi hal almaya başladı tuvaletimi yapıyorum kalkıyorum ama hala varmış gibi hissediyorum eşim psikolojik diyo ama ben rahatsız olmaya başladım ya 🙁
birde münasebettede tuvaleti varmış gibi olan varmı acaba ?
canım ben hukuk bürosunda çalıştığını bilmiyordum,
valla bu zamana kadar iyi bile dayanmışsın şıpıdık
onların kaprisleri istekleri bitmez kücük dağları onlar yaratmış gibi dolaşırlar ortalıkta
bazı istisnalar hariç
çok önce ben yazmıştım baldem sende hatırlarsın hmene wc ye gidiyorum sanki yapıp yatıyorum sonra tekrr baskı mı ne anlamıyorum ama sağlık ocağına gittiğimde sormuştumbaşka bişey için oda sık sık arka arkaya demişti üştmektende olur mutlaka
Küçükken bizi bişeye saymazlardı herhalde şimdi aklıma geliyor kapı önlerinde kadınlar oturup elişi çay felan içerlerdi mahallede konuşurlardı haftada şu kadar o diyor ben bukaar başkası diyor çokmuş ay ne kadar sonra algıladım bu durumu şimdi aklıma geldi
Küçükken bizi bişeye saymazlardı herhalde şimdi aklıma geliyor kapı önlerinde kadınlar oturup elişi çay felan içerlerdi mahallede konuşurlardı haftada şu kadar o diyor ben bukaar başkası diyor çokmuş ay ne kadar sonra algıladım bu durumu şimdi aklıma geldi