Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iyi o zaman nikicim 20 kişi öyle kolay olmazdı ama siz yapardınız emindim
gidin tabi sizde yaşpasta alırsınız tatlı meyve gelin kıza bişey götürsünüz öyle boş gidilmez bende yanlız gelin tarafındanım baksana

canım kıbrıs tatlısını tattık akşam güzeldi ama ben pazar günü kayınvaldiemler geldiğinde incirli muhallebili tatlı yapmıştım üstü hemen hemen aynı eşim onu daha çok beğendi

benim akıllı kocam izletmiyor bana dizi felan onla ilgilencem öyle geçere bakıyordum neyse direndim yattı yarışma var bilgi yarışması bir reklam yazarı kız yarıştı tıkır tıkır bildi ona baktım biraz
kibrikten 4 kare yan yana oluşsa kaç tane kibrik kullanılır demişti ve bilmişti sonra değiştirdi izlediniz mi

malesef tek oda birde sulara da bir çözüm olsaydı ellerim kıpkırmızı oluyor kışı sevmiyorum artık

=( Neyse bunada şükür. hiç ihtimal yokmu ama diğer odalarada çekilmesinin.
benim annemin banyoda tüplü şofben var ondan su borusu çektiler mutfağa isterse sıcak açabiliyor. belki seninde öle bişi olabilir.

bu akşam gidebiliriz. ama eşime midem bulansada bulanmadı dicem..dün tutturdu doktora gidelim diye..
regli beklemek istiyorum 10 gün var adaşım..

kız sahil sana harbi melek ünvanı vermişler hha

aa kuzuş hiç boş gidilir mi bakalım neler alacak görümceleri yaş pasta hep aklımda kesin yani valla bende kendimi gelin tarafı gibi görüyorum nedendir bilmem yeni gelin olduğumdanmıdır nedir bana yapılması istediklerimin aynını yapar moddayım