_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.601 twettysale' Alıntı: smasher sana Günaydın falan yoook tamam mı unut sen bizi sonra da gelme 🙁 Genişletmek için tıkla ... Tatlım laptopum tamirdeydi bide memlekete falan gittim geldim ancak gelebildim 🙁
twettysale' Alıntı: smasher sana Günaydın falan yoook tamam mı unut sen bizi sonra da gelme 🙁 Genişletmek için tıkla ... Tatlım laptopum tamirdeydi bide memlekete falan gittim geldim ancak gelebildim 🙁
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.602 twettysale' Alıntı: smasher sana Günaydın falan yoook tamam mı unut sen bizi sonra da gelme 🙁 Genişletmek için tıkla ... kuzum onun laptopu bozuktu tamirdeydi..bunu söylemiştim burda size..
twettysale' Alıntı: smasher sana Günaydın falan yoook tamam mı unut sen bizi sonra da gelme 🙁 Genişletmek için tıkla ... kuzum onun laptopu bozuktu tamirdeydi..bunu söylemiştim burda size..
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.605 cikletimnerde' Alıntı: kuzum onun laptopu bozuktu tamirdeydi..bunu söylemiştim burda size.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bebişim 🙂
cikletimnerde' Alıntı: kuzum onun laptopu bozuktu tamirdeydi..bunu söylemiştim burda size.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim bebişim 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.606 _smasher_' Alıntı: Teşekkür ederim bebişim 🙂 Genişletmek için tıkla ... rica ederim hayatımm.. kartopu oynadınızmı eşinle..
_smasher_' Alıntı: Teşekkür ederim bebişim 🙂 Genişletmek için tıkla ... rica ederim hayatımm.. kartopu oynadınızmı eşinle..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Şubat 2012 #15.608 bende burdayımm smasher hoşgeldin kuzuşş ne var ne yokk
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.609 cikletimnerde' Alıntı: rica ederim hayatımm.. kartopu oynadınızmı eşinle.. Genişletmek için tıkla ... Kar eşim giderken yağmaya başladı malesef. ama akşama kadar bu şekilde yağarsa akşam oynuyacağımız kesin 🙂
cikletimnerde' Alıntı: rica ederim hayatımm.. kartopu oynadınızmı eşinle.. Genişletmek için tıkla ... Kar eşim giderken yağmaya başladı malesef. ama akşama kadar bu şekilde yağarsa akşam oynuyacağımız kesin 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.610 yok kuzum ikrayı biliyosun ığdırdaki en sn onda kaldık..sonrası gelmedi.. şu aralar kafadan (hom) bekliyoruz hayırlı haber..istiyolar çünkü..her an alabilir güzel haber..
yok kuzum ikrayı biliyosun ığdırdaki en sn onda kaldık..sonrası gelmedi.. şu aralar kafadan (hom) bekliyoruz hayırlı haber..istiyolar çünkü..her an alabilir güzel haber..