sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.631 kafa' Alıntı: ay sen hiç romantik değilsin anacım ya ben sana gel öpcem diyorum sen bana başka bişey anlatıyorsun Genişletmek için tıkla ... gel kız gel uzattım yanağımı :d mucuk
kafa' Alıntı: ay sen hiç romantik değilsin anacım ya ben sana gel öpcem diyorum sen bana başka bişey anlatıyorsun Genişletmek için tıkla ... gel kız gel uzattım yanağımı :d mucuk
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.632 _smasher_' Alıntı: Burasıda çok soğuk bide bende kansızlık var ayaklarım falan çivi gibi hep :/ Genişletmek için tıkla ... sigarayı bıraktım bırakalı keçi boynuzu pekmezi içiyorum..eskisi gibide üşümüyorum sende dene..
_smasher_' Alıntı: Burasıda çok soğuk bide bende kansızlık var ayaklarım falan çivi gibi hep :/ Genişletmek için tıkla ... sigarayı bıraktım bırakalı keçi boynuzu pekmezi içiyorum..eskisi gibide üşümüyorum sende dene..
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.633 Hoşgeldin özlemiştik sohpetini iyi oldu zaten yaprak dökümü gibi olacağız yakında
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.634 cikletimnerde' Alıntı: sigarayı bıraktım bırakalı keçi boynuzu pekmezi içiyorum..eskisi gibide üşümüyorum sende dene.. Genişletmek için tıkla ... Öle bişeymi varmış 😀 Bende normal pekmez içiyorum her sabah ama yinede kansızım :/
cikletimnerde' Alıntı: sigarayı bıraktım bırakalı keçi boynuzu pekmezi içiyorum..eskisi gibide üşümüyorum sende dene.. Genişletmek için tıkla ... Öle bişeymi varmış 😀 Bende normal pekmez içiyorum her sabah ama yinede kansızım :/
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.635 Bende sizleri özlemiştim çok.. Gerçekten kimsecikler kalmamış... Hadi hamuşları anlıyorum da,diğerleri niredeler ?
Bende sizleri özlemiştim çok.. Gerçekten kimsecikler kalmamış... Hadi hamuşları anlıyorum da,diğerleri niredeler ?
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.639 _smasher_' Alıntı: Öle bişeymi varmış 😀 Bende normal pekmez içiyorum her sabah ama yinede kansızım :/ Genişletmek için tıkla ... var kuzum aktarcıdan aldım 12 liraya
_smasher_' Alıntı: Öle bişeymi varmış 😀 Bende normal pekmez içiyorum her sabah ama yinede kansızım :/ Genişletmek için tıkla ... var kuzum aktarcıdan aldım 12 liraya