Evde hala alışamadığınız bişey varmı
ben sürekli wc nin lambasıın yakerken banyoyuda yakarım
kapıyı zor açıyorum bizim evdeki gibi değil bir kerede açamıyorum ilginç
Evde hala alışamadığınız bişey varmı
ben sürekli wc nin lambasıın yakerken banyoyuda yakarım
kapıyı zor açıyorum bizim evdeki gibi değil bir kerede açamıyorum ilginç
yok ben alıştım.ama evden çıkarken anahtarı almak zor gelio.annem geçirirdi anahtar fln düşünmezdim o zamanlar annem anahtar aldımmı die 40 kz çantasını açar bakardı. bende kızardım off anne aldın işte yürü die. ama şimdi aynısını ben yapıorum.
sorumluluk alınca başka oluyrmuş galiba 😀
kızlar soğuktan borularımız donmuş iş yerinde sular kesik 1 haftadan beri ahh çekioruz valla. kar kalmadan borularda açılmıcak dün fabrikaya tel ettik tadilatını yaptılar borularımız ortak olduğu için yarın gelicekmiş ay gelsin artık plastik bardakta çay içmekten fenalık geldi
kızlar soğuktan borularımız donmuş iş yerinde sular kesik 1 haftadan beri ahh çekioruz valla. kar kalmadan borularda açılmıcak dün fabrikaya tel ettik tadilatını yaptılar borularımız ortak olduğu için yarın gelicekmiş ay gelsin artık plastik bardakta çay içmekten fenalık geldi
sorma cnm ya. çile resmen. dökme suyumuz var ama değirmen dönmüyor tabi. bulaşık fln yıkıolar iğrençlik yani içleri alıor.erkekleri cami var yakınlarda ora sepetledik orda yapıolar. bizde dökme suyla yıkıoruz sonra ben bol kolonya ve ıslak mendille idare ediyorum ama ellerimden hala tıksınıyorum. başak burcu olarak baya zorlandım ama valla millet pek rahat ya.yemek fln gelmior allahtan...