sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Şubat 2012 #15.721 ŞIPIDIK' Alıntı: Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin herşeyi gönlümüze göre versin inşallah. Bugün dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Genişletmek için tıkla ... amin canım amin.
ŞIPIDIK' Alıntı: Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin herşeyi gönlümüze göre versin inşallah. Bugün dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Genişletmek için tıkla ... amin canım amin.
birgun Yeni Üye Üye 3 Şubat 2012 #15.722 günaydın kızlar hayırlı cumalar,hayırlı kandiller .bütün dualarımız kabul olur inş. böyle bir günde
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Şubat 2012 #15.723 nickimi kim yedi' Alıntı: günaydın kuzuşlarrrrrrrr 🙂 Genişletmek için tıkla ... günaydın canımcım
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Şubat 2012 #15.724 birgun' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar,hayırlı kandiller .bütün dualarımız kabul olur inş. böyle bir günde Genişletmek için tıkla ... amin canım sende et bizlere
birgun' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar,hayırlı kandiller .bütün dualarımız kabul olur inş. böyle bir günde Genişletmek için tıkla ... amin canım sende et bizlere
C cikletimnerde Forum Okuru 3 Şubat 2012 #15.725 hayırlı cumalar ve mevlid kandilimiz mübarek olsun..evet dualarımızda birbirimizi unutmayalım.. ben bugun oruç tuttum.Allah kabull ederse..kızlar akşam 4 tanesini götüücez bizimkilere..(anladınız siz onu)
hayırlı cumalar ve mevlid kandilimiz mübarek olsun..evet dualarımızda birbirimizi unutmayalım.. ben bugun oruç tuttum.Allah kabull ederse..kızlar akşam 4 tanesini götüücez bizimkilere..(anladınız siz onu)
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 3 Şubat 2012 #15.726 İyi düşünmüşünüz ciklet. Hayırlısı olsun inşallah.
C cikletimnerde Forum Okuru 3 Şubat 2012 #15.727 ŞIPIDIK' Alıntı: İyi düşünmüşünüz ciklet. Hayırlısı olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım inşallah ..
ŞIPIDIK' Alıntı: İyi düşünmüşünüz ciklet. Hayırlısı olsun inşallah. Genişletmek için tıkla ... inşallah canım inşallah ..
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Şubat 2012 #15.728 ay ya keşke dün burda hatırlatılsaydı ben niyetlenmek isitoyurum olamaz çok üzüldüm ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Şubat 2012 #15.729 en azından biraz kafan rahat etti hayırlısı artık çiklet
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 3 Şubat 2012 #15.730 Ben pazartesiden biliyodum facede görmüştüm dünden unutmuşum. Bugün pastanede yazıyı görünce hatırladım sabah. Bende üzüldüm niyet etseydim diye. sonra regl olduğum aklıma geldi 😀
Ben pazartesiden biliyodum facede görmüştüm dünden unutmuşum. Bugün pastanede yazıyı görünce hatırladım sabah. Bende üzüldüm niyet etseydim diye. sonra regl olduğum aklıma geldi 😀