Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

canım ne kadar haklı olsanda keşke öyle bi mesaj atmasaydın görümcene...tamam seni anlıyorum bazen görümceler çok ileri gidiyolar insanın canını sıkıyolar ama ben seninle bişey almak istemiyorum demekle biraz ileri gittiğini düşünüyorum..

şuan belki bana kızıcaksın ama sadece yorum yaptım..herkesin yorumu farklıdır sonuçta 🙂

kafa nikinin tarifi vardı irmik tatlısı yapıyorsun sonra bisküvi diziyorsun muz koyurusun tekrar irmik tatlısı döküp fındık serp yada biskiviyi un gibi rondodan çek üzerine çok güzel oluyor ben yaptım harika basit

havuçlu top olabilir
mozaik

bende onu almaya çalışıyorum ama daha ortalarda yok kendisi

oraya koymuş ya kuzu görmedinmi neyse ekliyorum bak

Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker(tatlı seven yarım bardak daha ilave edebilir.)
1 paket vanilya
1 limon kabuğu rendesi
1 çorba kaşığı kadar margarin
Hazırlanışı
Margarin harici tüm malzemeler tencereye alınıp koyulaşana kadar pişirilir.Kıvam alınca içine margarin ilave edilir ve eriyene kadar karıştırılır. Islatılmış borcama dökülüp ceviz,tarçın veya fındıkla süslenir.Bayramda ceviz ve fındıklı tatlılardan bıktım bu yüzden sadece tarçın serptim. Ayrıca isterseniz araya bir kat bisküvi ve ceviz, bir katta muhallebiyi koyarak pasta şeklinde de yapabilirsiniz. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapabilirsiniz.

Günaydın kızlar;

Hayırlı cumalar,kandiliniz mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin meleklerim.Dualarınızda beni de esirgemeyin ...
Birgün bence de keşke msj atmasaydın.Görümcem yok bilemem neler çektigini ama 🙁

Kızlarr şimdi size çok bomba bir haberim geliyor;erkek arkadasım evlilik teklifi yapmaya çalışıomuş bana ne zaman basaracak ya da nasıl bir teklif olacak bilmiorum 🙂ikinci konumuz da ucu açık bir iddaaya girdik Bjk-Fener maçında kazanan her istedigini yaptıracak .Ben ne istesem önerilerinizi bekliyorum?

birgün insan nefsine sinirlerine yenik düşüyor şimdi sinirden çok mantıklı dedin gibi olabilir ama sonuçta ailen artık görümcede olsa yüz yüze bakacaksınız
burada ilginç olan çok pahalı değil o alet iki kişi çalışıyorsunuz alabilirdiniz onu niye katıyor eşin anlamadım

aynı durum olsa ben tam tersi yaparım bırakrdım ikisi alırdı
ben daha özel daha dğerli bu bir atlı bile olsa alırdım yani şu aileler yüzünden eşlerle tartışılması yokmu iğrenç ya seçmece gibi

İrmikten çok basit bir pasta yaptım ben kek kalıbına da döktüm soguduktan sonrada çıkardım süper lezzetli oldu sana da tavsiye ederim kafa hem kolay hem de lezzetli