Armaganım burdamısın 🙂
Burdaysan sana evlilik çizelgesi nasıl eklenir link atacağım adım adım burayı takip ederek hallet 🙂
Yok eğer olmazsa şifreni, evlilik tarihini çizelgeye yazmak istediğin varsa notunu pm ile bana bildir. Ben senin yerine girip bir bakayım ayarlarına 😉
o ara reklamı varya ooo..
tam deli bu kız arıyo teldeyim iş için..
meşgule atıyom banamısın demiyo
yine arıyo..
teldeki kızı bi fırçaladım..
hep pinenin yüzünden..
Armaganım burdamısın 🙂
Burdaysan sana evlilik çizelgesi nasıl eklenir link atacağım adım adım burayı takip ederek hallet 🙂
Yok eğer olmazsa şifreni, evlilik tarihini çizelgeye yazmak istediğin varsa notunu pm ile bana bildir. Ben senin yerine girip bir bakayım ayarlarına 😉
Titan çizelge hazırladık ama etiket kısmında küçük olarak çıkıyo arkadaşımızda hamiş o yüzden evlilik çizelgesi değil bebiş bekleme çizelgesi hazırladık
Armaganım burdamısın 🙂
Armaganım burdamısın 🙂
o ara reklamı varya ooo..
tam deli bu kız arıyo teldeyim iş için..
meşgule atıyom banamısın demiyo
yine arıyo..
teldeki kızı bi fırçaladım..
hep pinenin yüzünden..