C cikletimnerde Forum Okuru 6 Şubat 2012 #16.021 Kafa' Alıntı: yok canım yaaa evde biz kendimiz yıkayınca yok o tarafını çevir kurusun yok bu tarafını çevir orasıda kurusun diyoruz ya 😀 onu demek istedim kendimiz yıkasak bide kurutmaya ugrasıcaz ama onlar yıkayınca kuru getiriyolar bende en çok o özelliğini seviyorum dedim Genişletmek için tıkla ... biz yanlıs anladıkk ne fenayız zuzucummmm
Kafa' Alıntı: yok canım yaaa evde biz kendimiz yıkayınca yok o tarafını çevir kurusun yok bu tarafını çevir orasıda kurusun diyoruz ya 😀 onu demek istedim kendimiz yıkasak bide kurutmaya ugrasıcaz ama onlar yıkayınca kuru getiriyolar bende en çok o özelliğini seviyorum dedim Genişletmek için tıkla ... biz yanlıs anladıkk ne fenayız zuzucummmm
Kafa Hamiş Melek 6 Şubat 2012 #16.022 evet çok fenasınız benlen dalga geçiyonuz hep ama çok güldüm iyi oldu bu dakga geçmeniz
C cikletimnerde Forum Okuru 6 Şubat 2012 #16.023 amann kızlarr çok uykum var bu ne böyle.. kızlar halıdaki lekeleri loc la silsek çıkıyormu..
Kafa Hamiş Melek 6 Şubat 2012 #16.024 cikletimnerde' Alıntı: amann kızlarr çok uykum var bu ne böyle.. kızlar halıdaki lekeleri loc la silsek çıkıyormu.. Genişletmek için tıkla ... geçen tesadüf duvardaki lekeyi bile onla çıkarmıştı heralde.. ama ben hiç kullanmadım
cikletimnerde' Alıntı: amann kızlarr çok uykum var bu ne böyle.. kızlar halıdaki lekeleri loc la silsek çıkıyormu.. Genişletmek için tıkla ... geçen tesadüf duvardaki lekeyi bile onla çıkarmıştı heralde.. ama ben hiç kullanmadım
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.025 mutfağa zaten iile dökülüyor ya sakar değilim ama hep yanımda biri varken ya dökerim ille bişey olur m.kresini 2,5 tl yakattım ben
mutfağa zaten iile dökülüyor ya sakar değilim ama hep yanımda biri varken ya dökerim ille bişey olur m.kresini 2,5 tl yakattım ben
pineapples Hamiş Melek 6 Şubat 2012 #16.026 cikletimnerde' Alıntı: amann kızlarr çok uykum var bu ne böyle.. kızlar halıdaki lekeleri loc la silsek çıkıyormu.. Genişletmek için tıkla ... hayır olsun bu uyku hali nedir böyle yawwwww kuzummmm bebişmi gelecek yoksa
cikletimnerde' Alıntı: amann kızlarr çok uykum var bu ne böyle.. kızlar halıdaki lekeleri loc la silsek çıkıyormu.. Genişletmek için tıkla ... hayır olsun bu uyku hali nedir böyle yawwwww kuzummmm bebişmi gelecek yoksa
C cikletimnerde Forum Okuru 6 Şubat 2012 #16.027 sahile uzan' Alıntı: mutfağa zaten iile dökülüyor ya sakar değilim ama hep yanımda biri varken ya dökerim ille bişey olur m.kresini 2,5 tl yakattım ben Genişletmek için tıkla ... ben tekken mutfakta çok rahatım..ama yanımda biri olsun..hayatta o işi yapamıyorum..sohbet ed,yolar bide bişi yaparken.elimdeki işide karıstırıyorum
sahile uzan' Alıntı: mutfağa zaten iile dökülüyor ya sakar değilim ama hep yanımda biri varken ya dökerim ille bişey olur m.kresini 2,5 tl yakattım ben Genişletmek için tıkla ... ben tekken mutfakta çok rahatım..ama yanımda biri olsun..hayatta o işi yapamıyorum..sohbet ed,yolar bide bişi yaparken.elimdeki işide karıstırıyorum
C cikletimnerde Forum Okuru 6 Şubat 2012 #16.028 pineapples' Alıntı: hayır olsun bu uyku hali nedir böyle yawwwww kuzummmm bebişmi gelecek yoksa Genişletmek için tıkla ... yok balım yok dün çok temizlik yaptım evde..c.tesi misafirim vardı..pazara kaldı..çok yoruldum kuzum akşam 5,30da bitti..
pineapples' Alıntı: hayır olsun bu uyku hali nedir böyle yawwwww kuzummmm bebişmi gelecek yoksa Genişletmek için tıkla ... yok balım yok dün çok temizlik yaptım evde..c.tesi misafirim vardı..pazara kaldı..çok yoruldum kuzum akşam 5,30da bitti..
pineapples Hamiş Melek 6 Şubat 2012 #16.030 cikletimnerde' Alıntı: yok balım yok dün çok temizlik yaptım evde..c.tesi misafirim vardı..pazara kaldı..çok yoruldum kuzum akşam 5,30da bitti.. Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum valla olsa çok güzel olur ama ondan eminim benim olacakmış kadar çok sevinirim canım benimmm sahile uzan' Alıntı: eee kar geliyor istanbulaa Genişletmek için tıkla ... anaaaaa daha yeni kar bitti beya ne zaman gelecekmişş
cikletimnerde' Alıntı: yok balım yok dün çok temizlik yaptım evde..c.tesi misafirim vardı..pazara kaldı..çok yoruldum kuzum akşam 5,30da bitti.. Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum valla olsa çok güzel olur ama ondan eminim benim olacakmış kadar çok sevinirim canım benimmm sahile uzan' Alıntı: eee kar geliyor istanbulaa Genişletmek için tıkla ... anaaaaa daha yeni kar bitti beya ne zaman gelecekmişş