sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.062 cikletimnerde' Alıntı: bütün gece ağlamaktan helak olup, ertesi sabah hiçbir şey yokmuş gibi kalkan bünyeye ...kadın denir... Genişletmek için tıkla ... hakikatlerrr
cikletimnerde' Alıntı: bütün gece ağlamaktan helak olup, ertesi sabah hiçbir şey yokmuş gibi kalkan bünyeye ...kadın denir... Genişletmek için tıkla ... hakikatlerrr
siyahinci50 Aktif Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.064 cikletimnerde' Alıntı: Bütün gece ağlamaktan helak olup, ertesi sabah hiçbir şey yokmuş gibi kalkan bünyeye ...kadın denir... Genişletmek için tıkla ... sanki bu günkü durumumu bilircesine yazılmış bir yazı ama ben halen ağlıyorum
cikletimnerde' Alıntı: Bütün gece ağlamaktan helak olup, ertesi sabah hiçbir şey yokmuş gibi kalkan bünyeye ...kadın denir... Genişletmek için tıkla ... sanki bu günkü durumumu bilircesine yazılmış bir yazı ama ben halen ağlıyorum
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Şubat 2012 #16.065 sahile uzan' Alıntı: Ya ne ilginç insanlar oluyor adamın biri aradı x yerimi yok dedim burası y yeri o zaman x yerinin teli varmı şaka gibi dedim nerden bileyim ben dedim soruya bak telekom sandı burayı galiba dur bir nete girip bakayım felan mı dicektim Genişletmek için tıkla ... bazı telefon sapıklarının yöntemi böyledir kuzu sapıktır muhtemelen
sahile uzan' Alıntı: Ya ne ilginç insanlar oluyor adamın biri aradı x yerimi yok dedim burası y yeri o zaman x yerinin teli varmı şaka gibi dedim nerden bileyim ben dedim soruya bak telekom sandı burayı galiba dur bir nete girip bakayım felan mı dicektim Genişletmek için tıkla ... bazı telefon sapıklarının yöntemi böyledir kuzu sapıktır muhtemelen
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.066 siyahinci50' Alıntı: sanki bu günkü durumumu bilircesine yazılmış bir yazı ama ben halen ağlıyorum Genişletmek için tıkla ... ağlamak hiç birşeye çözüm değil neden ağlıyorsun siyah anlat rahatla
siyahinci50' Alıntı: sanki bu günkü durumumu bilircesine yazılmış bir yazı ama ben halen ağlıyorum Genişletmek için tıkla ... ağlamak hiç birşeye çözüm değil neden ağlıyorsun siyah anlat rahatla
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.067 Niki diyorum gelin diyorum menü diyorum ama hiç ilgileniyorsun yazdıklarımlaaaaaa
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.068 Favori şarkım oflaya oflayaaaaaaaa şu sıralar favori şarkınızzzzzzzzz
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Şubat 2012 #16.070 Bursa sevgililer günü fuar var yarın akşam oraya gidicem bu akşam yeğenciğime bişey alıcam