Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tek oda canım bizim
onların bir girişte birde oturdukları oda da var sabahtan akşama evde
artık isterse 1000 gelse yapacak bişey yok

ama 200 geçmez sanıyorum

senin şu kısçene hayret ediyorum ya bizimkiler para biriktirelim diye evlerinde ne varsa veriyorlar ceviz badem tereyağı salça turşu patates soğan ekmek... sürekli veriyorlar evlendiğimizden beri 2 kere felan kendimiz ekmek almışızdır hep onlar alıyorlar bizim içinde

kızlar biraz duaya ihtiyacım var.
sonra nedenini anlatırım size. dua edin bugün bana

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

aminnnnnn

günaydın kızlar nasılsınız çok soğumuş hava yawww huzurummm kuzum hoşgeldin nasılsın canım benimmmm ayyy çiko banada doğalgaz gelmiş kız 134 tl gelmiş hemde hiç kapamadımmmm

pinecim canım hoşbuldum
iyiyim ben canım
yoğun biraz
bugünde patron burda
sen nasılsın keyfin nası.

kafacım hayırlısı olsun bizde bu ay çok sıkı takip ettik yumurtlama günlerini dikkat ettik o günlerde.
Allah hayırlı zamanda versin inşallah.

iyiyim kuzum ne olsun çalışıyoruz yoğun tempo bildiğin gibi sadece 2 gündür midemmmm çok bulanıyor hayır olsun inş.