C cikletimnerde Forum Okuru 7 Şubat 2012 #16.172 ŞIPIDIK' Alıntı: gÜNaydın kızlar. İşe bugün geç geldim biraz. Doktora gittim yanan elim için. yine ilaç merhem aldım minicik bir yer büyüdü anlamıyorum ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... oyy kuzumm özletme bari bu son günlerde..
ŞIPIDIK' Alıntı: gÜNaydın kızlar. İşe bugün geç geldim biraz. Doktora gittim yanan elim için. yine ilaç merhem aldım minicik bir yer büyüdü anlamıyorum ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... oyy kuzumm özletme bari bu son günlerde..
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.173 sahile uzan' Alıntı: slm var perinin çok yoğun çarşambadan sonra uğrayacak kimse kaçamaz benden bööööööööööö Genişletmek için tıkla ... vay yakalarsam muck muck diyorsun yani
sahile uzan' Alıntı: slm var perinin çok yoğun çarşambadan sonra uğrayacak kimse kaçamaz benden bööööööööööö Genişletmek için tıkla ... vay yakalarsam muck muck diyorsun yani
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.174 ŞIPIDIK' Alıntı: Ben kaçabilirim benim numara yok sende Genişletmek için tıkla ... emin ol hiç birimizin yoktu canım o bir şekilde buluyordüşün benimkini babamdan almış🙂
ŞIPIDIK' Alıntı: Ben kaçabilirim benim numara yok sende Genişletmek için tıkla ... emin ol hiç birimizin yoktu canım o bir şekilde buluyordüşün benimkini babamdan almış🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.175 bir niersi almamışım aslında diğer tarafta yazmıştı nosunu ama , aradım öyle numra yok diyordu ya yanlış yazdı yada ben yanlış çevirdim
bir niersi almamışım aslında diğer tarafta yazmıştı nosunu ama , aradım öyle numra yok diyordu ya yanlış yazdı yada ben yanlış çevirdim
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 7 Şubat 2012 #16.176 sahile uzan' Alıntı: şıpı sana ulaşabilcek kolllarım var uğraştırma beni Genişletmek için tıkla ... istersem benden kaçmaz diyorusun
sahile uzan' Alıntı: şıpı sana ulaşabilcek kolllarım var uğraştırma beni Genişletmek için tıkla ... istersem benden kaçmaz diyorusun
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.177 aynen kafa yakalarsam mucukkkkkkkkkk şu mucuk diye diziyi izleyen varmı
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.178 nickimi kim yedi' Alıntı: dün çıkışta anneme geçtim kısır yapmışlar kardeşimle açtımda turşu marulla baya yedim ya özlmeişim kızırı patatestli çok seviyorum üstnede çay ohh Genişletmek için tıkla ... kız sahi ben sana birşey soracaktım biz bu hafta karnıbahar aldıkça biraz büyük bu akşam bir kısmıyla yemek yapacağım daha sonra geri kaalnı ile kızartma yapayım dedim hiç yapmadım sen yapıyordun galiba nasıl yapıyorsun canım
nickimi kim yedi' Alıntı: dün çıkışta anneme geçtim kısır yapmışlar kardeşimle açtımda turşu marulla baya yedim ya özlmeişim kızırı patatestli çok seviyorum üstnede çay ohh Genişletmek için tıkla ... kız sahi ben sana birşey soracaktım biz bu hafta karnıbahar aldıkça biraz büyük bu akşam bir kısmıyla yemek yapacağım daha sonra geri kaalnı ile kızartma yapayım dedim hiç yapmadım sen yapıyordun galiba nasıl yapıyorsun canım