ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 29 Kasım 2011 #1.601 aşkkelebeği' Alıntı: koçişimmm Genişletmek için tıkla ... noldi beee. özledinmi.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 29 Kasım 2011 #1.602 sahile uzan' Alıntı: şippi şippi çiklo niki tesa pine Genişletmek için tıkla ... bu yazdıklarından remix dolandı dilime.
sahile uzan' Alıntı: şippi şippi çiklo niki tesa pine Genişletmek için tıkla ... bu yazdıklarından remix dolandı dilime.
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.603 HEPİNİZİN NUMARASI VAR BENDE ARICAM GECE OF YAFRİM MUCUK DİCEM KAPICAM 0900 LÜ NUMARA BENİM HAHAHA
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 29 Kasım 2011 #1.604 Kızlar haber vermediğimiz bize ulaşamayan kaldımı sizce???
C cikletimnerde Forum Okuru 29 Kasım 2011 #1.605 aşkkelebeği' Alıntı: yok çiklet ben almım alanada mani olmiyım Genişletmek için tıkla ... o kadar kavgacı ilan ettinki beni istemezsin tabi..
aşkkelebeği' Alıntı: yok çiklet ben almım alanada mani olmiyım Genişletmek için tıkla ... o kadar kavgacı ilan ettinki beni istemezsin tabi..
sahile uzan Daimi Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.606 şıpıdık' Alıntı: bu yazdıklarından remix dolandı dilime. Genişletmek için tıkla ... hani hızlı hızlı söylenen bir şarkı türü varya brak mı ne elini aşağı yaheee diye indirip kaldıeıp brak yaptığını canlandırdım da olur ha hakkaten bitincede şapkanı fırlatırsın vişttttttt diye
şıpıdık' Alıntı: bu yazdıklarından remix dolandı dilime. Genişletmek için tıkla ... hani hızlı hızlı söylenen bir şarkı türü varya brak mı ne elini aşağı yaheee diye indirip kaldıeıp brak yaptığını canlandırdım da olur ha hakkaten bitincede şapkanı fırlatırsın vişttttttt diye
Queen_es Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.607 ŞIPIDIK' Alıntı: birgünde hepberaber telekonferans yapalım bence süper olur 🙂) Genişletmek için tıkla ...
ŞIPIDIK' Alıntı: birgünde hepberaber telekonferans yapalım bence süper olur 🙂) Genişletmek için tıkla ...
Queen_es Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.609 ŞIPIDIK' Alıntı: Kızlar haber vermediğimiz bize ulaşamayan kaldımı sizce??? Genişletmek için tıkla ... sanki var gibi geliyo bana ama emin olamıyorum kim acaba??
ŞIPIDIK' Alıntı: Kızlar haber vermediğimiz bize ulaşamayan kaldımı sizce??? Genişletmek için tıkla ... sanki var gibi geliyo bana ama emin olamıyorum kim acaba??
aşkkelebeği Hamiş Melek 29 Kasım 2011 #1.610 ŞIPIDIK' Alıntı: noldi beee. özledinmi. Genişletmek için tıkla ... özledm 🙁(( cikletimnerde' Alıntı: o kadar kavgacı ilan ettinki beni istemezsin tabi.. Genişletmek için tıkla ... kız ne kavgacısı kız sen çikletimizsn bizim ama birascıkk sinirli yani arada sinirlenn diyim çok çok nadir ama
ŞIPIDIK' Alıntı: noldi beee. özledinmi. Genişletmek için tıkla ... özledm 🙁(( cikletimnerde' Alıntı: o kadar kavgacı ilan ettinki beni istemezsin tabi.. Genişletmek için tıkla ... kız ne kavgacısı kız sen çikletimizsn bizim ama birascıkk sinirli yani arada sinirlenn diyim çok çok nadir ama