hiç sorma kuzu herkes dağıldı valla eskisi gibi değil burası bu hafta gündüzcü kuzum kardeşim geldi yemin töreni oldu şimdi usta birliğine gidecek pazar günü teslim olacak nasip olursa kuzum dün annemlerdeydik ayyyy nasıl özlemişim kuzum benim yawww
oyyy oyyyy annemlere gidiyorum ya öpüyor kokluyorrr kıyamam çok özledim diyor hemen başlıyor ağlamaya dayanamıyorum yawww keşke hep sevdiklerimizle bi arada olsak
hiç sorma kuzu herkes dağıldı valla eskisi gibi değil burası bu hafta gündüzcü kuzum kardeşim geldi yemin töreni oldu şimdi usta birliğine gidecek pazar günü teslim olacak nasip olursa kuzum dün annemlerdeydik ayyyy nasıl özlemişim kuzum benim yawww
bende çok duygulandım.
geçen gün kandilde annemlere gidelim dedim kızlar. biraz naz etti kocam dedim üşendin mi. yok dedi
neyse gittik ama pek gönüllü değil. bende eskiden evimiz uzakken hadi telde kutluyoduk kandili ama dedim bu kadar yakın bide annem grip gidelim. naz edince üzüldüm. ama çok soğuktu hava. kardan arabada çıkmazdı. yürüdük yürürken düştü eşim suya. ıslandı. dedi sen git ben seni almaya geleyim olmaz dedim 2 dk oturcaz gel sende.
geldi ama bi sürü trip. çok üzüldüm. çok ağlayasım geldi. annemlere gittik nası ağlayasım var. kandilleşiyoruz ama ben başlıcam ağlamaya nerdeyse.
o da haklı çok soğuk suya düştü ıpıslak annemlere gittik ama gitmeyelim üstümü değiştireyim deseydi.
pinecim canım kardeşini Allah kavuştursun. nereye gidecekti ustalığa.
ayy bu eşler evlendikten sonra kız evlerine gitmek için pek üşengeçler..hele bi gitmesinnnnnnnn
herşey karsılıklı benim dünyamda..böyle söylediğim zaman eşim kızıyo..neden kızıyo haksız oldugunu biliyo demekki..ahh annişlerimiz ahh..