nicki mudo da güzel çantalar var 49 -59 liraya
bende çapraz takılan çantları tercih ediyorum, kardeşim doğum günü hediyesi almış siyah çapraz asılan çanta hem spor hemde şık duruyor
birgün sen zaten biraz itici ve soğuksun ya ona karşı yaptığı herşey tuaf geiyordur ama sen sevdiğin birine kız darıl seninde geçer insan sevdiklerine kırılamıyor bile ben bu yakınlarım değer verdiklerimle alakalı olsa gerek bir anda barut aynı anda o barut sanki sönmüş sakin bişey olmamış gibi oluveriyorum
ama öyle beynimde belli bire oturtmamış insanlara nedense sürekli aklıma gelir ve geçmez içimdeki sinir öfke
bugün evde değilim canım, eski ofise geldim
memlekete gittiğim için notebook'umu, şirket telefonumu vs teslim edememiştim
bugün onları vermeye geldim. eşimde bu tarafa geçti onun işi bitince beraber eve gidicez
hava da çok kötü bugün🙁
9200 lira tazminat alıcakmışım kızlar, izin param ve ofise geldiğim ek günler dahil 11600 lira ediyormuş
alacağım.
Allah binbir bereket versin, hepsini komple kenara koymayı düşünüyorum
cocuğum olursa onun eğitimine yatırım yapmak için
kızlar 2 gün önce hem kendi yeğenime hemde eşimin yeğenine ufak birer hediye aldım.dün görümcem aramış ay canımm çok saol çok güzel bi hediye diye teşekkür etti.ben mi abartıyorum bazen anlamıyorum ama bu kadar keskin dönüşlerim olmuyor hiç benim.birine karşı bir soğukluğum varsa aniden onu yok gibi sayamam.öyle insnalarda hep yapmacık gelir bana.