Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

birgün sen zaten biraz itici ve soğuksun ya ona karşı yaptığı herşey tuaf geiyordur ama sen sevdiğin birine kız darıl seninde geçer insan sevdiklerine kırılamıyor bile ben bu yakınlarım değer verdiklerimle alakalı olsa gerek bir anda barut aynı anda o barut sanki sönmüş sakin bişey olmamış gibi oluveriyorum

ama öyle beynimde belli bire oturtmamış insanlara nedense sürekli aklıma gelir ve geçmez içimdeki sinir öfke

baldem naber evdesin diye daha öncekiler giib misafir kabul yapma sakın aklımdan geçiyor iki gün evde ya gelen giden yemeğe eksik olmaz

bugün evde değilim canım, eski ofise geldim
memlekete gittiğim için notebook'umu, şirket telefonumu vs teslim edememiştim
bugün onları vermeye geldim. eşimde bu tarafa geçti onun işi bitince beraber eve gidicez
hava da çok kötü bugün🙁

9200 lira tazminat alıcakmışım kızlar, izin param ve ofise geldiğim ek günler dahil 11600 lira ediyormuş
alacağım.
Allah binbir bereket versin, hepsini komple kenara koymayı düşünüyorum
cocuğum olursa onun eğitimine yatırım yapmak için

mesajdan sonra görümcen silkelendi galiba teşekkür etmiş🙂) aynen kuzu sevmiyorum dediğim kişiyle asla samimi olamam artık

Geldim kızlar. Son iş günlerim olduğu için biraz yoğunum. İşleri toparlamaya çalışıyorum burdakilerde iş çıkarıyolar sürekli. Neyse Allahtan az kaldı.

Huzurcuğum iş eşin ve senin için hayırılsı olur inşallah

Ciklet yazını bende çok beğendim.

Pine Geçmişe göz attım çok duygulandım.

Baldem Allah bereket versin inşallah. İyi düşünmüşün.
benim tazminatım onun yarısı ancak olur dahada eksiği olabilir 😀

Bende siyah çapraz bi çanta istiyorum otobüslerde çok iyi oluyor.

tesadüfcüm dün akşam annemlere oturmaya gittik gitmişken tartılayım dedim ve 48,2 🙁 yani hiç bi değişme yok neden böyleki acaba 🙁