Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

şimd dinliyorum ya radyo aklıma geliyor yazıyorım hani insanların sizden beklentileri az olur mesela yapamaz edemez deyip de mors ettikleriniz oldumu onları söylediğine pişman olan kişiler oldumu

şimd dinliyorum ya radyo aklıma geliyor yazıyorım hani insanların sizden beklentileri az olur mesela yapamaz edemez deyip de mors ettikleriniz oldumu onları söylediğine pişman olan kişiler oldumu

evet olduuuu 🙂

evlenmeden önce hiç yemek yapmadıgım için herkes bende yemek yapabileceğimi beklemiyordu..ama onları mors ettim

tamam sizler kadar çok yapamıyorum belki ama her gün kendimi geliştiriyorum..

öncelikle görümcecim ilk evde oldugumuz telefonda sormuştu ne yaptı kafa sana diye eşime

birde benim akrabalarımdan vardu baya hepsi mosmor oldular

ha birde görümcem kocam her hasta oldugunda ayyy aslında onun şimdi ıhlamur içmesi lazım ama sen şimdi yapamazsın demiyomu

halbuki kocam ıhlamur içmez ama gecen gün ablasına sinir oldugum için ablan içer ama sen yapamazsın dedi bende yaptım bunu hele bi içmede görüyüm dedim zorla içirdim

kesinlikle bende yemek yapmaktan çekinir korkardım acaba gelen misafirin önüne bişeyler koyabilecekmiyim

özellikle babam pek umutlu değildi ama hatta kızçeye okudu etti bilmez pek öğrenir diye alttan veriyordu beklentiniz pek fazla olmasın diye 🙂)

ama iftarda kızçeleri ve ablmaalrı almıştım yemeğe ozaman annemler köydeydi ve taa köyden beri aramışlardı aferim kzıım diye 🙂)))

eniştem anlatmış sanırım şimdi babam yapar niye yapamasın diyor bişey oldumu

birde okul mevzusu vardı lidede bayağı zayıfım vardı rahmetli dayım oda matematik öğretmeniydi 🙁 derdi bu kafayla okuyamaz bak buraya yazdım diye o zaman çok üzülmüştüm lisede pek listeye giremedim ama çift diploma serdim gerçi birini görebildi ama diğerini göremedi üye olduğum dernekler felan seminerler ahh ahh hep aferim dedittim giden gelmiyor işte şimdi acaba ne derdi mutlu ol kızım göreyim seni derdi kesin 🙁

baldemcim Allah bereket versin, güzel günlerde kullanın inşallah tazminatını.
başın sağolsun canım, bugün nasılsın?

sağol canım, Allah razı olsun.
bugün daha iyiyim, eşim çok sessiz olduğumu söylüyor canım ama bende ne konuşacağımı bilemiyorum
o da yazık sürekli bişeyler soruyor beni oyalamaya çalışıyor
Illaki azalıcak acısı zamanla
Regle oldum dua edemiyorum bugünlerde ona üzülüyorum çok

Merhabalar kızlar;

Baldem annaneni kaybetmişsin Başın saolsun canım .Çok zor bir durum benim annanem yalnız yasardı,tek basına ne zaman gitsek mutlaka yemegi olurdu,onun kadar titizini görmedim ben.2 Sene oldu biz kaybedeli ama ben hala alışamadım çok korkuyorum hala sevdiklerime bir şey olucak diye

sağol canım, sizinde başınız sağolsun mekanları cennet olur Inşallah
benim anneannem de sabah kahvaltısından hemen sonra koyardı yemeğini ocağa
eve aç gelen olur diye
gülüşü gitmiyor gözümün önünden, bi de ebedi uykusundaki hali