birgun Yeni Üye Üye 8 Şubat 2012 #16.431 canım şimdi öğrendim.başınız saolsun baldemim.mekanı cennet olsun.
C cikletimnerde Forum Okuru 8 Şubat 2012 #16.432 [video=youtube;2Q6KeE6KN3s] kızlar çok duygulandımm ..
B baldem Forum Okuru 8 Şubat 2012 #16.433 birgun' Alıntı: canım şimdi öğrendim.başınız saolsun baldemim.mekanı cennet olsun. Genişletmek için tıkla ... Amiin, sağol canım benim
birgun' Alıntı: canım şimdi öğrendim.başınız saolsun baldemim.mekanı cennet olsun. Genişletmek için tıkla ... Amiin, sağol canım benim
tesadüf Yeni Üye Üye 8 Şubat 2012 #16.434 Kafa' Alıntı: canım bi 1-2 gün yiyemdiğim oldu ondan heralde yada bisküvileri az koyuyo olabilirim bu hafta daha bi asılıcam bu işe inşallah Genişletmek için tıkla ... ben 1 koli cicibebe aldım canım 20 tane yiyorum herakşam 1 kaşıkta bal koyuyorum hiç aksatmadan 1 hafta yer hemen yatarsan olur diye düşünüyorum bende işe yarıyor
Kafa' Alıntı: canım bi 1-2 gün yiyemdiğim oldu ondan heralde yada bisküvileri az koyuyo olabilirim bu hafta daha bi asılıcam bu işe inşallah Genişletmek için tıkla ... ben 1 koli cicibebe aldım canım 20 tane yiyorum herakşam 1 kaşıkta bal koyuyorum hiç aksatmadan 1 hafta yer hemen yatarsan olur diye düşünüyorum bende işe yarıyor
B baldem Forum Okuru 8 Şubat 2012 #16.436 cikletimnerde' Alıntı: [video=youtube;2Q6KeE6KN3s] kızlar çok duygulandımm .. Genişletmek için tıkla ... ben göremiyorum ya yarın görebilicem Inşallah
cikletimnerde' Alıntı: [video=youtube;2Q6KeE6KN3s] kızlar çok duygulandımm .. Genişletmek için tıkla ... ben göremiyorum ya yarın görebilicem Inşallah
B baldem Forum Okuru 8 Şubat 2012 #16.437 9 aylık evli olmamıza 2 haftadan az kaldı zaman ne çabuk geçmiş şaşıyorum
C cikletimnerde Forum Okuru 8 Şubat 2012 #16.438 baldem' Alıntı: 9 aylık evli olmamıza 2 haftadan az kaldı zaman ne çabuk geçmiş şaşıyorum Genişletmek için tıkla ... çok çabuk geçti..düğün zamanı hiç gelmicek sanırken .......
baldem' Alıntı: 9 aylık evli olmamıza 2 haftadan az kaldı zaman ne çabuk geçmiş şaşıyorum Genişletmek için tıkla ... çok çabuk geçti..düğün zamanı hiç gelmicek sanırken .......
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Şubat 2012 #16.439 bizimde 5.ayımıza 3 gün kaldı sizler ayları devirdikçe benim geçmiyor gibi
B baldem Forum Okuru 8 Şubat 2012 #16.440 cikletimnerde' Alıntı: çok çabuk geçti..düğün zamanı hiç gelmicek sanırken ....... Genişletmek için tıkla ... ben kocama arada bir yine yeniden aşık oluyorum adaş, sonra düşünüyorum 5-6 yıl sonra da böyle olucak mıyız diye....
cikletimnerde' Alıntı: çok çabuk geçti..düğün zamanı hiç gelmicek sanırken ....... Genişletmek için tıkla ... ben kocama arada bir yine yeniden aşık oluyorum adaş, sonra düşünüyorum 5-6 yıl sonra da böyle olucak mıyız diye....