sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Şubat 2012 #16.681 saymayın hergün hergün deneyin oo kim takip edicek bu işte zoe
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Şubat 2012 #16.682 12.14 gün diye atmasının sebebide 1 gün ilişkiye ara vermek en sağlıklısıymış sperm kalitesi yükseliyormuş
12.14 gün diye atmasının sebebide 1 gün ilişkiye ara vermek en sağlıklısıymış sperm kalitesi yükseliyormuş
B baldem Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.683 geçen sene düğün günü hesaplıyorlardı şimdi de ovulasyon tarihi Allah herkesin gönlüne göre versin Inşallah, adaşımın dediği gibi kimsenin kucağını boş bırakmasın ezogelin çorbası koydum ocağa patlıcan musakka sürdün fırına birazda cevizli erişte yapıcam yanına yoğurt salata tamamdır
geçen sene düğün günü hesaplıyorlardı şimdi de ovulasyon tarihi Allah herkesin gönlüne göre versin Inşallah, adaşımın dediği gibi kimsenin kucağını boş bırakmasın ezogelin çorbası koydum ocağa patlıcan musakka sürdün fırına birazda cevizli erişte yapıcam yanına yoğurt salata tamamdır
Kafa Hamiş Melek 9 Şubat 2012 #16.684 cikletttt seninki doğrıymuş kuzu banada öğret nerden baktın 😕 bende öğreneyim yav
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Şubat 2012 #16.685 baldem patlıcan varmı bu zamanda ay şu pazarda ne olup ne olmadığını anlayamıyoum bir türlü çıkamadım
baldem patlıcan varmı bu zamanda ay şu pazarda ne olup ne olmadığını anlayamıyoum bir türlü çıkamadım
B baldem Forum Okuru 9 Şubat 2012 #16.686 sahile uzan' Alıntı: baldem patlıcan varmı bu zamanda ay şu pazarda ne olup ne olmadığını anlayamıyoum bir türlü çıkamadım Genişletmek için tıkla ... var canım ama sera mı değil mi bilmiyorum. 2 tanesinde hafif çekirdek vardı, diğer 2 tanesinde yoktu
sahile uzan' Alıntı: baldem patlıcan varmı bu zamanda ay şu pazarda ne olup ne olmadığını anlayamıyoum bir türlü çıkamadım Genişletmek için tıkla ... var canım ama sera mı değil mi bilmiyorum. 2 tanesinde hafif çekirdek vardı, diğer 2 tanesinde yoktu
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 9 Şubat 2012 #16.687 ben hamile kalmak istedğim zaman öle günlerle uğraşamam hergün hergün deneriz nolucak sanki
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 9 Şubat 2012 #16.689 sahile uzan' Alıntı: baldem patlıcan varmı bu zamanda ay şu pazarda ne olup ne olmadığını anlayamıyoum bir türlü çıkamadım Genişletmek için tıkla ... sahil marketlerde görüyorum. zaten markette herşey oluyor artık hormondan mevsimler kalmadı ki 🙂 Yaz meyveleri hariç herşey satıyolar kışın. ki onlar bile oluyo lüks yerlerde karpuza kadar.
sahile uzan' Alıntı: baldem patlıcan varmı bu zamanda ay şu pazarda ne olup ne olmadığını anlayamıyoum bir türlü çıkamadım Genişletmek için tıkla ... sahil marketlerde görüyorum. zaten markette herşey oluyor artık hormondan mevsimler kalmadı ki 🙂 Yaz meyveleri hariç herşey satıyolar kışın. ki onlar bile oluyo lüks yerlerde karpuza kadar.
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Şubat 2012 #16.690 kış sezonu yazın oooo cıbıl cıbılda yatılır uykusuz geceelere az kaldı dermişim