Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlı cumalar diliyorum herkese

yine erkenden kalkıp kocama kahvaltı hazırladım, onun sevdiği tosttan yaptım bi de portakalla zencefil sıktım
tutturdu ben bugün işe gitmicem evden çalışıcam diye, zorla yolladım valla
öğlene doğru bekarken oturduğum semtin pazar'ı var oraya gitmeyi planlıyorum bakalım kar biraz hafiflerse

niers hoşgeldin canım, keşke numaranı alsaydım canım
corba yapardım sana ne bilim ihtiyacın olurdu belki bişeylere
geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine

hoşgeldin kelebek

edacım zencefili neyle sıktın bben havuç sıkarsam zencefilde sıkıyorum katı meyva sıkacağında ama portakal sıkarsam onu narenciye sıkacağında sıktığım için zencefil sıkamıyorum içine

hoşbuldum canım adaşım, daha iyiyim
ben regl olduğum için dün akşam eşim yasin okudu bende helva kavurup komşulara dağıttım
Allah kabul eder Inşallah
içim rahatladı sanki biraz
ohh mis gibi..eşin kuran okumayı biliyo ne güzel..bende türkçesinden okuyorum..aslında ne güzel komsulara helva dağıtmıssın..keşke eski adetleri uygulasak..Allah istesende istemesnde o eve huzur berekt verir..ama dünya telaşı deyip kendimizi kandırıyoruz işte 🙁( ALlah kabul etsin adaşım..

Çalışıyormusun diye soruyorlar.. TABIKI ÇALİŞİYORUM!!! Ben aile yöneticisiyım, çalar saatim, aşçıyim, öğretmenim, dadıyim, hemşireyim, ütücüyüm, antrenörüm, kuaförüm, psikologum, bodygaurdim, geleceği tahmin ederim, omzunda ağlanabilir, navigasyonum/herşeyi bulurum/, bankamatigim 7/24 365 gün hazırım...🙂 ben ANNEyim ve bununla gurur duyuyorum🙂"