Oy oy çok saol kuzucum benim eminim ilgilenirdin.
Allaha şükür şimdi iyiyim bir sıkıntım kalmadı.Şimdi daha dikkatliyim demek ki yaşanması gerekiyormuş.
Enişteye haksızlık etme ben olsam bende işe gitmek istemem ohhh 🙂
edacım zencefili neyle sıktın bben havuç sıkarsam zencefilde sıkıyorum katı meyva sıkacağında ama portakal sıkarsam onu narenciye sıkacağında sıktığım için zencefil sıkamıyorum içine
hoşbuldıuk kızlarr ınanın sızlerı cok ozledımm yogun gunler gecırdım cok hastalık ölüm iş yogunlugu şükr diyelm şimdi daha ıyı hersey cumalarımız mubarek olsun hepımızın dualarımz kabul olsun inşallh beldem eşin kuran bılmesı cok gusel evınde okusun bol bol nazarladan kotuluklarden korur kızlar bnmde annemle babam nasıpse 10 gün sonra ümreye gıdıolar cok mutluyum onlar adına
Dün vadi günüydü kuzu otomatikmen geç yatma günüydü.
Kocişle hep aynı anda yatağa girdiğimiz için sonuna kadar bekleyip öyle uyuduk.
12'yi geçmişti.Kocişin bana 2010 temmuzda mersine üniversiteye sınava giderken yazdığı mektubu okudum.
Gül gül mahfolduk🙂Hatırlamıyorum diyor birde🙂
Yatak,ev,kendini ve beni çizmiş.Altlarına tek tek açıklama yapmış.
Birde diyorki ban ta o zamandan geleceği görmüşüm.Bak sen ben yatağımız evimiz fıstığım diyor🙂
hoşbuldıuk kızlarr ınanın sızlerı cok ozledımm yogun gunler gecırdım cok hastalık ölüm iş yogunlugu şükr diyelm şimdi daha ıyı hersey cumalarımız mubarek olsun hepımızın dualarımz kabul olsun inşallh beldem eşin kuran bılmesı cok gusel evınde okusun bol bol nazarladan kotuluklarden korur kızlar bnmde annemle babam nasıpse 10 gün sonra ümreye gıdıolar cok mutluyum onlar adına
ayyy çok sevindim canım benim bende çok istiyorum gitmeyi rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin şimdiden allah kavuştursun inş. canım benimmm annene çok çok selam söyle bende ellerinden öpüyorum benim içinde bol bol dua etsin inş. canım benim bizde o mübarek topraklara gideriz rabbim bizede nasip eyler inş.
Dün vadi günüydü kuzu otomatikmen geç yatma günüydü.
Kocişle hep aynı anda yatağa girdiğimiz için sonuna kadar bekleyip öyle uyuduk.
12'yi geçmişti.Kocişin bana 2010 temmuzda mersine üniversiteye sınava giderken yazdığı mektubu okudum.
Gül gül mahfolduk🙂Hatırlamıyorum diyor birde🙂
Yatak,ev,kendini ve beni çizmiş.Altlarına tek tek açıklama yapmış.
Birde diyorki ban ta o zamandan geleceği görmüşüm.Bak sen ben yatağımız evimiz fıstığım diyor🙂
Oy oy çok saol kuzucum benim eminim ilgilenirdin.
Allaha şükür şimdi iyiyim bir sıkıntım kalmadı.Şimdi daha dikkatliyim demek ki yaşanması gerekiyormuş.
Enişteye haksızlık etme ben olsam bende işe gitmek istemem ohhh 🙂