hoşbuldıuk kızlarr ınanın sızlerı cok ozledımm yogun gunler gecırdım cok hastalık ölüm iş yogunlugu şükr diyelm şimdi daha ıyı hersey cumalarımız mubarek olsun hepımızın dualarımz kabul olsun inşallh beldem eşin kuran bılmesı cok gusel evınde okusun bol bol nazarladan kotuluklarden korur kızlar bnmde annemle babam nasıpse 10 gün sonra ümreye gıdıolar cok mutluyum onlar adına
ayyy çok sevindim canım benim bende çok istiyorum gitmeyi rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip eylesin şimdiden allah kavuştursun inş. canım benimmm annene çok çok selam söyle bende ellerinden öpüyorum benim içinde bol bol dua etsin inş. canım benim bizde o mübarek topraklara gideriz rabbim bizede nasip eyler inş.
niers valla dedim bu kız öldümü kaldımı verdiğin numara bana yanlış öyle numara kayıtlı değil o zmaan kapanacak diye aceleden yazdık yanlış olsa gerek valla ben herkese ulaşıyorum bir sana ulaşamadım 🙂)
çok geçmiş olsun dikkat et işte ne geliyorsa oluyorsa ayaklardan
Kafa artık bende izliyorum.
Kociş ben ilgilenince mutlu oluyor bende daha bir heyecanla yorum katıyorum.
Son 3 haftadır ciddi heyecanlı yerlerde bırakıyorlar.Fragmanına bile baktıydım geçen hafta.
Dün ki bölümde palyaçolar vardıya kociş dedi ki bunlar şamirin ikiz adamları.
Nerden anladın dedim goril gibiler diyor
Ay bir baktım ki ikizler hakikaten.Polat hemen yakaladı video çekti verdi amerikalılara.
Acaba inciye bebişe ne olcak😀
Bak görüyor musun kocişini nasılda mutlu eden bir hatunum ben
dün ve önceki şiddetli baş ağrısı sinirlerde yıpranmış 🙂
sinüslerim dolmuş bir sürü antibiyorki verdi ilaç iğne böööööööööö
sonra gözlerimin altı yanaklarım hep sünüs ya adam şaşırdı resmen rotgenden bakıyor diyorki allah herşeyi beyne yüklememiş bu ağrıların birde beyinde tek olduğunu düşünsene diyor 🙂 bu ara özele gittim 50 tl bayıldım ilaçlarda içinde
inşallah geçer bu da başka bir ağrı çinko verdi ağızımda yine aftlar çıktı şimdide b vitamini c vitamini sıra çinkoda pehhhhhhhhhhhhhhhh
dün ve önceki şiddetli baş ağrısı sinirlerde yıpranmış 🙂
sinüslerim dolmuş bir sürü antibiyorki verdi ilaç iğne böööööööööö
sonra gözlerimin altı yanaklarım hep sünüs ya adam şaşırdı resmen rotgenden bakıyor diyorki allah herşeyi beyne yüklememiş bu ağrıların birde beyinde tek olduğunu düşünsene diyor 🙂 bu ara özele gittim 50 tl bayıldım ilaçlarda içinde
inşallah geçer bu da başka bir ağrı çinko verdi ağızımda yine aftlar çıktı şimdide b vitamini c vitamini sıra çinkoda pehhhhhhhhhhhhhhhh