Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hayırlı cumalar güzelim sanada günaydın 🙂)

geçmiş olsun canım dikkat et sakın ihmal etme ilaçlarını filan

gemiş olsun sahilimm..zor o ağrıları çekmek..kışın daha çk çıkıyo sinüzit ağrısı..ihmal etme kuzum..

İyiyim çok şükür kuzucum.
Kız ben doğru verdim kontrol ederek yazdım sen yanlış aldın kesin😀
Dur sana numaramı yazayımda bir daha bir şey olursa ulaşırsın😛
Bende kimsenin yok net yoksa haber verme şansım hiç yok yani😕
Kaç kere aklıma geldiniz ama hee özlemişim laklakı😀

gecms olsun bıtanem cokk Rabbim şifa versn kızlar bnmde 5 gundr devam eden ğöğüs agrm vr bıcak batar gıbı gecelerı uyutmayan dün gece gozlermden yas geldı acıdan hareket bıle edemıom 5 gundr sürüyor bugn dr.cıktım ekg cekıldı kalp le ılgılı bır sey degıl bunun altnda baska bır neden var dedı zona olabılır dedı eger gecmezse ızmırde kalacagm pazartesı ızn alıp orada hastaneye gıtmeyı dusunuyorum burdakı dr.bna antıdepresan verm sana dedı dedm ne alaka rahatlatr dıyor zaten ılac yazmaktan baska bıldıklerı yok bn kendımı bılmezmıyım usutmedım cereyandada kalmadım kalp hastalıgmda yok baska bır nedenden dolayı agrım şiddetlı ğöğüs agrm vr tek taraflı ve sadece solda hayrlısyla bır sey cıkmaz ama ynede ıhmal etmek ıstemıyorum ımkanlarm varken gıdıp muayene olacagm

sahil canım geçmiş olsun
dikkat et kendine canım ya, kayınvalidene yollamicam artık seni
evinde ayaklarını uzat dinlen bir müddet

Ayy sahil koptum yaa😀
Kusura bakma adam başımda dikiliyor bilmediğim el numarası beni arıyor😀
Ben sahil diyorsun yanlış aradınız diyorum haha ay gülücem kahkaha basıp gülemiyorumda😀

paranın hiç derdinde değilim valla bu ağrıları çekmek çok zor devletten alayım dedim am yoğun yoğun yoğunnnnnnnn yapacak bişey yok özele pış pış