sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.841 niers' Alıntı: Ayy sahil koptum yaa😀 Kusura bakma adam başımda dikiliyor bilmediğim el numarası beni arıyor😀 Ben sahil diyorsun yanlış aradınız diyorum haha ay gülücem kahkaha basıp gülemiyorumda😀 Genişletmek için tıkla ... dedim alla alla yemiş kafayı hem veriyor numarayı hem tanımıyor tesi 2
niers' Alıntı: Ayy sahil koptum yaa😀 Kusura bakma adam başımda dikiliyor bilmediğim el numarası beni arıyor😀 Ben sahil diyorsun yanlış aradınız diyorum haha ay gülücem kahkaha basıp gülemiyorumda😀 Genişletmek için tıkla ... dedim alla alla yemiş kafayı hem veriyor numarayı hem tanımıyor tesi 2
sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.842 baldem' Alıntı: sahil canım geçmiş olsun dikkat et kendine canım ya, kayınvalidene yollamicam artık seni evinde ayaklarını uzat dinlen bir müddet Genişletmek için tıkla ... valla artık bir kaç gündür direk çıkıyorum eve yani kurallarına uyamıcam merak etmesinler artı onlarda anlasınlar düzenli gidip geliyorum
baldem' Alıntı: sahil canım geçmiş olsun dikkat et kendine canım ya, kayınvalidene yollamicam artık seni evinde ayaklarını uzat dinlen bir müddet Genişletmek için tıkla ... valla artık bir kaç gündür direk çıkıyorum eve yani kurallarına uyamıcam merak etmesinler artı onlarda anlasınlar düzenli gidip geliyorum
niers Yeni Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.843 sahile uzan' Alıntı: dedim alla alla yemiş kafayı hem veriyor numarayı hem tanımıyor tesi 2 Genişletmek için tıkla ... Hahahah birde nasıl yanlış aradım ya diyorsun ya😀 Ne yapam bacı işler var ben gizli gizli laklak yapıyorum. Tepemde adam.Jeton köşeli oldu😀
sahile uzan' Alıntı: dedim alla alla yemiş kafayı hem veriyor numarayı hem tanımıyor tesi 2 Genişletmek için tıkla ... Hahahah birde nasıl yanlış aradım ya diyorsun ya😀 Ne yapam bacı işler var ben gizli gizli laklak yapıyorum. Tepemde adam.Jeton köşeli oldu😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.844 kleebek geçmiş olsun baktır tabi hangi doktor iyidir sen bilirsin bazı ilaç verme taraftarı değil bazıları on tane bile yazıyor git görün
kleebek geçmiş olsun baktır tabi hangi doktor iyidir sen bilirsin bazı ilaç verme taraftarı değil bazıları on tane bile yazıyor git görün
shuzur Daimi Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.846 selam kızlar bugün işe gitmedim annemden çalışıyorum bizde int yok diye. iyimisiniz?????
sahile uzan Daimi Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.847 home ofis ohhhhhhhhh çok güzel al eline çayı daha verimli çalışılıyor evde bende zaman zaman götürüyorum
home ofis ohhhhhhhhh çok güzel al eline çayı daha verimli çalışılıyor evde bende zaman zaman götürüyorum
niers Yeni Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.848 huzur ablam hoş gelmişsin. Ohh keyfini çıkar evde çalışmanın. Bende uzun süre evde kaldıkdan sonra ofisin tadını çıkarıyorum. Ama aklımda okuduğum kitapda he😀
huzur ablam hoş gelmişsin. Ohh keyfini çıkar evde çalışmanın. Bende uzun süre evde kaldıkdan sonra ofisin tadını çıkarıyorum. Ama aklımda okuduğum kitapda he😀
shuzur Daimi Üye Üye 10 Şubat 2012 #16.849 cikletimnerde' Alıntı: pinoşş bu ayın 6 sı ile 11 i arası yumurtlama dönemindesin... Genişletmek için tıkla ... çikletim nası hesapladın sitesimi var özeldenn gönderebilir misin?
cikletimnerde' Alıntı: pinoşş bu ayın 6 sı ile 11 i arası yumurtlama dönemindesin... Genişletmek için tıkla ... çikletim nası hesapladın sitesimi var özeldenn gönderebilir misin?
C cikletimnerde Forum Okuru 10 Şubat 2012 #16.850 kızlar bazen böyle şeylere ihtiyaç duyuyor insan..örnek alalım hepimiz..[video=youtube;B0rNFx7BL10]