Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

inş. cnm oo epeyde olmuş kızcenin sizde olduğu.
o kadar mı kar var oralarda ya burayada yağyor ama bişiy olmuo yollar kapansada işe gelemesek .

dün eşimle fena kaydık kızlar yokuşta. araba durduğu yerde 1 tam tur döndü..
Allah esirgedi çok şükürki...

esencim çok kötü değil geçen hafta daha kötüydü gitsem giderdim de kafa izni olsun dedimm.

huzurum nie korkuorsun cnm ya vakti geldi bence sizin artık. Allah hayırlısını nasip etsin
kızlarr eşimde bebek die tutturdu
tam vazgeçti diorum yine açıo lafı.
çok bekler ama dahaa

huzurum nie korkuorsun cnm ya vakti geldi bence sizin artık. Allah hayırlısını nasip etsin
kızlarr eşimde bebek die tutturdu
tam vazgeçti diorum yine açıo lafı.
çok bekler ama dahaa

canım malum ev borcumuz var. bu 2 sene 1 imizin maaşı borca gidecek.
ondan korkum.

Allah nasip ederse 15 ay sonra falan hamile kalırsam bebek gelene kadar borçlar biter diyorum ama tabi Allah en iyisini bilir.
sizin içinde hayırlısı olsunnn

iyi yapmışsın cnm boşver yat gitsin.
bende 2gün kursa gittim karda vardı süper oldu buralarda geçirmedim vaktimi
ama çok soğuk sabahları minibüs beklerken gözlerimden yaşlar gelior.gelincede öğlene kadar wcden çıkamıorum.

Esencim sinüslerim dolmuş ağrı yapıyor başıma felan valla toplam 500mg +100mg diğerine bakmadım doz ilaç aldım serseme çevirdi ama en azından şuan biraz ilaçtan olsa gerek hafifledi

hayırlısı olsun huzurcum ya belli birşeyler olmadan da gelecek kurmak düzenlemek zor iyi şartlarda büyütmek istiyor insan bu yüzden fedakarlık ediliyor ama sende haklısın ev almak kurmak kolay değil sıkın dişinizi biraz ödenir zaman çok çabuk geçiyor 10 20 sene değil bir iki sene sonuçta buda sizin olcak ilerde çocuğuna yada çocuklara bırakılacak onlar için

bence erken yaşta birşeylerin altına girmek en mantıklısı