Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bizimde şimdi benim borçlarım bitti şükür ay bu günleri gördüğüm aklıma gelmezdi nasıl kanatlı kuş gibi hafifledim tahmin edemezsiniz
ama tabi biri bitince biri başlıyor ara bölme ve duvardan duvara ünite yapılıyor ayrıca klima alınacak onlara borçlancam çalışıyorken eksikleri en aza indirmek lazım
sonrası allah kerim

Huzurcum endişelenme dicem sende bende uzun üre kullandık bu yüzden hormanların yenilenmesi 2 -3 ay sürer ayrıca birde hemen ilaç sonrası hamile kalmak düşük gibi sorunlara yol açıyor bence farklı ek koruma yap

doğru diyosun sahilim. hele işlerimiz özel sektör insanın kendini güvene alması lazım birşekilde.
Allah nasip ederde o günleri görürsek 2 sene sonra borcumuz baya azalacak. 6. sene sonunda da bitecek inşallah.

doğru diyosun sahilim. hele işlerimiz özel sektör insanın kendini güvene alması lazım birşekilde.
Allah nasip ederde o günleri görürsek 2 sene sonra borcumuz baya azalacak. 6. sene sonunda da bitecek inşallah.

gelen çocuk nasibiyle gelir böyle düşünmeyin yawww hem belki bereket getirir dimi RABBİM BORCU OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN inş.ÖDEME KOLAYLIĞI NASİP EYLESİN

Allah sağlık versin ödenir inşallah kuzum..
sen ne zaman düşünüyosun sahil..

evet canım hem ilacın etkisi hemde benim kan değerlerim düşük ya olursa düşük olabilirmiş. Allah esirgesin.

allahım tez vakitte bizde şu borçlarımızı kapatalımmmm

aminnnnn

bende bıraktım 1 ay içmedim ya tutmadı kuzum 6 ay falan kullanıp bırakırsan hemen olmuyormuş zaten

evet pinecim.. hele ben 15 ay kullandım baya bi etkisi olur galiba..