Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kelebekcim sahilin dediklere tek tek katılıyorum..ölünün 7 sine kadar okunması gerekir..şuna bak hersey toprağa girene kadarmı??
Allah ölümünde hayırlısını versin..yazık !!

sahilim inşallah Allah nasip eder canım.

Akşam ben yemekteyim sizlerde ne var

benim evde nohutum var. 6 olsun gideriz kızçeyle eve.
annem sağolsun bugün ağırladı bizi bi güzel.
şimdi onlar içeride sohbet ediyor bende hem çalışıyorum hem size bakıyorum.

kızlar bn işlerimi bitirdim yasasn yupiii🙂🙂🙂

hoşgeldin kelebekim canım senin görev değişikliğinden haberim yoktu. servistemi görevli oldun şimdi.
birde amcan eşinin amcası mı senin mi?
Allah kabul etsin okumalarının, mükafatını versin.
ölü taşımak zor olsa gerek.

kızlarr nabersiniz benim başım çok ağrıyo şimdi çatlıcak

dikkat et kafacım kendine gözlerini kapa az dinlen.

ocen hayırlı olsun çikletim..
bende öğlen evime gittim maydonoz yokmuş annemde onu alıp geldim..

Tabiki insan oğlu yavaş yavaş insanlıktan çıkıyor
inan tek sizide yok herkesin etrafında var bizde 3. Katı atarken akrabalar bizimle konuşmadı evimize gelmediler ne derdimiz varmış atmışız ya salak sanki onlardan mı para istedik gözleri çekemiyor artık destek yok köstek var el atmak yok kem gözle bakmak var yani bunlar ufak tefek ama insanın hayatında ders çıkarcağı şeyler ölüm tabi başka birşey işte insanlık akrabalık değer git gide kayboluyor

kızlar kafadan pineden haber beklerken ben size bebiş haberi vercem diye korkuyorum bi yandanda.
Allahım hayırlısını versinnn
inşallah canımmm..inanıyorumki hepimiz ciddi anlamda senden bekliyoruz bu güzel haberi..sizin ileri tarihlerde düşünmenize kızıyorum açıkçası..asla beklemem inan bana..geçen eşimle konusuyoruz..şu zaman olsun bu zaman olsun.inanırmısın aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali..
eşimmlee dedikk ee ne bu kadar dert ediyoz...çünkü düşündükçe içinden çıkamıyosun..ayy şuda var buda var..yok o zman borç bitmiyo yok o zaman kışa denk geliyo..aman Rabbim ne zamna verirse o zamn..çok takıyoz hepimiz ben dahil

çok haklısınn canım..malesefki öyle..ben akrabalarımda yasıyorum bu durumu..o kadar kıskanclık varki..
inanırmısın benim düğünümden sonra bikaç ay sonra düğüne gittik ailecek..bi arkrabam takılarımı gördü..bana diyokii aa bozdurmadınmı almadımı damat tarafıı..dedim neden alsınlarki..ne bilim borç için alırlar..göstremelik fln takmıslardır..genelde öyle yapıyolar ondan sordum..yoo dedim eşim tenezzül bile etmedi sormaya sormazda dedim bozduralımmı diye...tuhaf insanlar..