Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar.iyi haftalar hepimizeee...bende citesi çalıştım sonra eve gittim ütü falan yaptım eşim gelene de kadar.Pazarda eşimin teyzesine gittik ordan çıkınca alışveriş falan yapacaktık ama o ablası yüzünden yine kavga ettik.bende anneme gittim akşam...bu işin üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum.o kızla geçirdiğim her zaman bize sorun olarak geri dönüyor.herşeyi batıyor bana...

günaydın kızlar

nabersiniz koskoca bir pazar günü nasılda çabuk geçiverdi hiç birşey anlamadım .)

cumartesi iş çıkışı eve gittim çamaşırları astım yemek yaptık yedik tv baktık annemleri alacaktım usta gelicem dedi gelmedide o kadar bekletti
pazar kahvaltıya oturduğumuzda 12 geçiyordu uykumu almışım güzelce sonra temizlik biraz kızçe geldi eltileri kocaları gelmiş gel sende diye çağırdı gittim sofradalardı onlarla oturdum biraz sonra eşimle babal tv bakmaya gittiler 20 senelik tv sonunda rahmetli oldu bende ilk kez bu kadar uzun zaman tek yanlız vakit geçirebildim 2 saat te olsa 🙂
sonra kızçelerde geldi çay meyve şu bu akşam eve geçtim ütü yaptım 12 geçe yattık
hiç kendimle alakalı birşey yok

mesafeni koruyup kabullenmen lazım malesef arada kocan olmasa salla gitsin ama neticede o da kardeşi yada ablası aynı şey senin tarafından olsa sen arada kalsan kötü

şıppıııııııııııııııııı ben annemlere gidince sanki işten gelmiş gibi oluyoum valla dolabımı açıyorum götürmediğim kıyafetler felan 🙂))

Ohh herkesin hafta sonu yine dolu dolu geçmiş.

Bende cumartesi evdeydim.Kocişimi işe gönderdim.Mutfağa girdim hemen çikolatalı truffle ve afyon lokumu yaptım.
Sonra temizliğe başladım.Akşama kocişimin teyzesi,kuzenleri yemeğe geldi.Kuzeni askerden izne gelmişti davet etmesem olmazdı.
Gittiklerinde saat gece 12'yi geçiyordu.Menümda tarhana çorbası,taze faulye yemeği,pilav,tavuk ve köfte ortada salata cacık,kola vardı.
Çayın yanındada tatlılarımı ikram ettim.Özellikle afyon lokumuna bayıldılar.Kocişim misafirler gidince bana sarıldı öptü benim becerikli hatunumun ellerine sağlık dedi yorgunluk filan kalmadı🙂Sonra kocişle rimantik anlar yaşadık ve sonra uyuduk🙂

Ertesi gün sabah kalkıp yine kocişin halasına kahvaltıya gittik.Ordan çıktık alışveriş merkezine gittik.Alışveriş yaptık 5D sinemaya gittik.
Akşam eve geldim yarışma proğramını izledik.Kocişim bana kahve yaptık karşılıklı içtik keyif yaptık ve buğün burdayım.

Haftanın üzücü olayıda balkona halımı asmıştım banyo kolozet takımının uçmuş rüzgardan.4. kattayım ben aşağıya bakdım yoktu.Ayak izleri vardı.
Kocişe söyledim almışlardır dedi.Kimsede sormadı halım uçtu gitti.O yüzden yeni klozet örtüsü takımı aldık kocişimle.Cana gelceğine mala gelsin.İşde böyle kızlar.

niers valla yapamam edemem diyordun bak zamanla herşeyin üstesinden geldin hatırlarmısın fırında sigara böreği nasıl yapılır diyordun

bende pazar kahvaltıda standart kahvaltı olsun dedim yumurta haşladım ve şunu yaptım
Kullanılan Malzemeler:
1. Un (Alabildiği Kadar)
2. Soda (şişenin yarısını kullanınız)
3. Tuz, karabiber
4. Boza kıvamından biraz koyu bir bulamaç olacak...
5. Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlık
1. Öncelikle soğanları katacağınız bulamacı hazırlayın... İlk denemede yarım şişe sodaya göre hazırlayın eliniz alışınca bunu arttırabilirsiniz...
Tarifin Hazırlanışı
1. Bir kaba sodayı, tuzu, karabiberi katıp üzerine aldığı kadar un katıp boza kıvamından biraz daha koyu bir kıvamda bir bulamaç hazırlayınız.
2. Soğanın kabuklarını soyup yuvarlak yuvarlak kesiniz.
3. Bu kestiğiniz yuvarlaklardan halkaları ayırıp unlu karışıma atınız.
4. Derin kızartma tenceresindeki ısınmış olan sıvıyağa kaşık yardımıyla atarak pişmeye bırakın...
5. Tersine çevire çevire pişirin ; orta ateşte...
6. Havlu selpak serilmiş tabağa alıp servis edebilirsiniz..

valla bu lodosta heryer leş gibi oluyor birde bizim yol üstü vızır vızır arabalar camların önünü her hafta silerim camları silmesemde önleri kuş pislik yapmış bulsam kuşu 🙂
balkon yaz kış yıkanmak zorunda her hafta balkon yıkanır çamaşır öyle asarım valla 3 makna yıkadım astım uçarsa uçsun ne yapayım diyerek evde kurumuyor vede allerjim var
geçen saydım kaç parça eşmi gülüyor var mı eksik

Valla sahilimm bende kendime şaşırıyorum.Hiçde zorlanmadım mutfak konusunda.
Özellikle tatlılar konusunda yeni tarfilere bayılıyorum.Geçendede mücver yaptım ilk kez kocişim onada bayıldı🙂

Senin verdiğin tarifide aldım.Deniyeceğim.Bende krep yapmayı seviyorum kahvaltıda lezzetli oluyor.

Mikrodalganın yararını çok görüyorum ben.Tavuk,kıyma,anında buzu çözlüyor.Mesela kociş mücveri yaptığım gün geç geldi hemen ısıttım sıcacık oldu yine🙂