Benim ilk defa başıma geldi.Takımım çok güzeldi şıktı.Ama apartmanda kimseyi tanımıyorum.Eşimde dedi sana bir şey olmasın fıstığım yenisi alırız.Zaten akbili kaybettim,mp5 imiğ kaybettim şimdide halı.Bu ay bir dalgınlık var sanki bende.Eşimede nazlanıyorum🙂
Oy oy haber alınca bizede söyleyiver kuzucum.
Bende kocişin koynundan kalkmak istemedim.Hep böyle kalsak dedim.
Kocişimde şimdiden özledim seni fıstığım dedi<3 Uyukluya uyukluya geldim.
Benim kolzet takımım kremli beyazlı iki haftada yıkıyorum çok batıyor lavobonun önünde saç kıl yün artık evde bere ile geziyorum dökülmesin diye çok sinir bozucu durum
Valla kimsenin günahını almak istemiyorum kuzucum.Ama bizim binanın önü çitle çevrili.Çitin arkası sitenin yolu zaten.Oraya kadar gitmesi çiti aşması imkansız.Ama ne yapalım çıkacağı varmış çıktı.Cana gelmesin.Bu seferki takımı daha renkli aldım alışveriş yapasım vardı zati🙂
Benim kolzet takımım kremli beyazlı iki haftada yıkıyorum çok batıyor lavobonun önünde saç kıl yün artık evde bere ile geziyorum dökülmesin diye çok sinir bozucu durum
Sahilim benimde inanılmaz dökülüyordu.Sonra ben baldemin dediği wellayı aldım.Ama kremini kullanmıyorum sadece şampuan.
Saç açıcıya bile gerek kalmadan saçlarım açılıyor.
Birde çok çabuk uzuyor sanki.Hafta sonu yine hareket kattırdım azcık kestirdim saçlarımı güzel oldu.
Tabi uzunluğuna yine minnacık dokundum.Kociş uzun saçı seviyorda🙂Sen hangi şanşuanı kullanıyorsun?
günaydın kızlar hepimize güzel hafta diliyorum bende cumartesi günü anneme gittim eşimde iş çıkışı oraya geldi annemlerde kaldık pazar sabahı altıya çeyrek vardı uyandık kardeşimi yolcu ettik sonra alışveriş sonrada eve geldik ayyy allahım sabah erken kalktığımız için çok uzun bir hafta sonu oldu benim için öyle yani evet geldim ütü yaptım çamaşır yıkadım yemek hazırladım sonrada uyudummmm