Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

valla bilmiyorum kızlar.napsam yaranamıyorum...iyi olsam sorun kötü olsam sorun.ama içimden onu görmek bile gelmiyor artık.art niyetli olduğunu hissediyorum çünkü.negatif enerjisi bana da yansıyor sonra kocişle kötü oluyorum.korkuyorum dabir susacak iki susacak sonunda patlayacak.dün akşam anneme de taşındı olay.diyor ki anneme ben b,rgüne desem ablanlar gelmicek bu eve gitmiceksin istemöiyorum desem napar 🙁 🙁 haklı ama elimden bişi gelmiyor son dönemlerde 5 karış suratla oturuyorum yanlarında tek kelam etmek gelmiyor içimden.
bombaya bakın sizde d.günü hediyesi almış kızöe bana saolsun düşünmüş ama dün diyor ki aman boşverin dışarı çıkmayın bize gelin ben yemek yapar hemde hediyeni veririm.hediyemi almaya ona gidicem herhalde Allahım yarabbim ya...

sahilcim geçmiş olsun kardeşin için.Allah hayıslısıyla teskerelerini almayı nasip eder umarım kızlar...
pinemmm sennde Allah kalbine göre versin canımmm...

selam kızlar ben geldim,

yoğun bir hafta sonu geçirdim....
cumartesi eşimle çarşıya çıktık
çanta aldık bana ayakkabı bitane de takım
kızçe aradı eşimi, ölüyorum bayılıyorum ayılıyorum dedi gittik hanımefendiye
hiçbişeyi yok
sonra kaynım aradı, ben bu gece eve gelmicem dedi kızçede ben yalnız korkuyorum dedi
eşimde o zaman gel bizde kal dedi
sinemaya gidecez diye söz vermişti halbuki
ertesi günde misafirimiz gelecekti, gece 01 e kadar hazırlık yaptım onlar anne oğul oturdular
sabah kahvaltıya geldi bi posta misafir
sonra bi de akşam arkdaşlarımız geldi Allahtan herşeyi bol yapmıştım arttı azar azar bişeyler

yarın evdeki son günüm 15inde başlıyorum yeni işe, galiba benim içim çürümüş çünkü en ufak bir sevinç veya heyecan hissetmiyorum

herkeseler iyidir Inşallah

ağzına sağlık iyi etmişsin..

hoşgeldin adaş..sen martta iş bası yapmıcakmıydın..boşver heyecan olmasın..heyecan yaptıkça stres yapıyo insan..tekrar hayırlı olsun işin bitanem..

ohhhh çok güzel demişsin canım benim ne güzel olmuş ben her zaman söylüyorum onlar laf sokuyorlarsa bizde sokacağız kırmadan ince ince anlasınlar

ağzına sağlık iyi etmişsin..

pineapples bunu beğendi 🙂

baldem ya motiveli başla öyle biraz üstü süte hızlı zama geirdin yoruldun misafir ağırlamak kolay değil valla ne çiftler görüyorum burda hemen yemeğe köfteciye yada iskendere işte ne meşhursa alıp götürüyorlar evde uğraşmak yok bana biir gelcek olsa valla ne yapsam etsem diye deli oluyorum sende yoruldun birde planladığınz şeyler olmayınca insan tuaf oluyor yoksa yeni iş ıslatacağız biliyorsun daha 🙂

en iyi çiklet sensin ortada her iki tarafa ne karışan var ne eden iyi dengeyi kurdun ya baksana herkesin farklı bir sorunu var kiminin kızçesi kimin kocası görümcekler bir laf var
elti eltiyi sevmez görümce ikisinide 🙂

Hayırlısı olsun baldemim yeni işin.Heyecan vardır da misafir ağırlamak istediğini yapamamak evin daha tadını çıkaramamak bastırıyordur.

Sahilim biz kocişimle ayda bir kaçamak yapıyoruz hazır yiyecek anlamında dışarıda yiyoruz fast food tarzı.Ama onun dışında yemek türü.Ve gelen misafirimede hiç hazır yedirmedim şükür.Annem diyorki boş yere mi yemek yapmayı öğren diye uğraştım ben🙂 Dedim annecim internet var elimin altında.Misafirim gelse hemen açıp bakıyorum en ince ayrıntısına kadar yazıyor.Biraz da el becerisiyle yapılıyor.Kuzen günü olcak.Annemde diyor ki niers tatlılar senden yengenle öyle karar verdik.Dedim merak etmeyin hallederiz😀