Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

doğru diyosun sahil yani sonuçta
çalışan bi kadınım ev işini pratikleştirecek ihtiyacım olan bişeyi almak en doğal hakkım
arabada bende bu gazla gidip alabilirim her an

haklısın adaş bazen herşey üst üste geliyor
zaten hassas bir insanım, bide böyle peş peşe bişeyler olunca darlanıyorum

kızlar bu aralar çok yoğunum yemeğide şimdi yedim geldim. midem bulanıyor valla bugün bitmezz.birde sizinlede paylaşmak istedim keçe satışlarım çok güzel gidio.
2 taç sattın bugün. yakında nettende satışa başlıcam kısmetse.modelleri çok beğendiler 🙂 burda yorulup akşam evde keçelerle dinleniyorum. sevgililer gnüde yaın bişiyler aldınız mı koçişlere neler hazırlıcaksınız
bu akşam şeker hamurundan pasta yapıcam parfüm aldım güzel birde masa hazırlıcam.yeter herhalde

kız ne ne satıyon aştın kendini aferin

çok sevindim satışlarına canım bol satışlar sana sevgililer gününe gelince eşim gececi bu hafta yanlızım gene doğum günümdede yanlızdım 🙁

kız ne ne satıyon aştın kendini aferin
keçe satıorum bebiş. taçlar yapıorum bloğuma ekledim kaftanlardan da sattım baya 🙂
masrafı çıkardım kara geçicem şimdi

çok sevindim satışlarına canım bol satışlar sana sevgililer gününe gelince eşim gececi bu hafta yanlızım gene doğum günümdede yanlızdım 🙁

olsun tatlım gönüller bir olsun.bizimde haftaiçi sendromu ile parlak geçmez zaten o yzüden cumarteside kulladık bir posta. aminn canmm

ne güzel esen, Allah bereket versin bol satışların olsun canım

bende parfüm aldım eşime, doğum günümde herhangi bişey yapmadığı icin yarın beni bir ihtimal dışarda yemeğe götürebilir diye düşünüyorum ama heran bir odunlukta yapabilir belli olmaz

Esencim bol satışlar arada kendimi hatırlatmam lazım sana (şaka tabi)

valla canımcım birşey almayacağım özel birşey düşünmüyorum ablamın doğum günü olması beni daha fazla heyecanlandırıyor sevgililer gününden ziyade